l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Verpleging - leerling

Partneravond over borstkanker

Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk organiseert op donderdagavond 12 oktober 2023 een avond voor partners van (ex)borstkankerpatiënten. Een avond vol erkenning en herkenning. Het doel van de avond is om ondersteuning te bieden aan partners van (ex)borstkankerpatiënten.

Aanneemovereenkomst voor renovatie verpleegafdelingen St Jansdal

Met het zetten van de handtekeningen onder de aanneemovereenkomst bezegelden ziekenhuis St Jansdal, Goossen Te Pas en Unica op dinsdag 12 september 2023 de verdere bouwplannen van St Jansdal. Na de oplevering van bouwdeel Zuid in november zijn de verpleegafdelingen aan de beurt. St Jansdal gaat deze afdelingen grondig renoveren. Om de renovatie mogelijk te maken wordt ook een nieuw gedeelte aan het gebouw toegevoegd. Hiermee wordt de renovatieperiode overbrugd. Na de renovatie krijgt het nieuwe gedeelte een vaste bestemming.

Digitale controle afspraak in MijnStJansdal

Stabiele patiënten, met een chronische darmontsteking, kunnen in overleg met hun zorgverlener een digitale controle afspraak plannen. Voordeel is dan dat ze niet naar het ziekenhuis hoeven te komen voor het spreekuur. MDL-arts Daud Allajar vertelt dat hij al lange tijd de wens had om dit te realiseren. Na het coronavirus is het allemaal in een stroomversnelling gekomen. De eerste patiënten hebben inmiddels gebruik gemaakt van deze nieuwe afspraakvorm.

St Jansdal en Rabobank tekenen financieringsovereenkomst renovatie

De bouwactiviteiten van ziekenhuis St Jansdal zijn in volle gang. Na de oplevering van bouwdeel Zuid in november, wordt gestart met de renovatie van het beddenhuis en de toevoeging van een nieuw gedeelte aan het gebouw in Harderwijk. Dit nieuwe gedeelte is nodig voor de overbrugging van de renovatieperiode en krijgt daarna een vaste bestemming. Dinsdag 5 september 2023 is de financieringsovereenkomst met de Rabobank ondertekend, die dit mogelijk maakt.

Excellente zorg in Focuskliniek Orthopedie St Jansdal

Excellente zorg in Focuskliniek Orthopedie St Jansdal

Op feestelijke wijze is de Focuskliniek Orthopedie, onderdeel van ziekenhuis St Jansdal, geopend. Veel fysiotherapeuten uit de regio waren hierbij aanwezig. Het bijzondere aan de Focuskliniek in zowel Lelystad als Harderwijk is dat het de voordelen van een ziekenhuis combineert met topspecialistische zorg en kortere toegangstijden.

Nieuwe afval dienstverlener

Nieuwe afval dienstverlener

Sinds 1 januari 2023 hebben locaties Harderwijk en Dronten een nieuwe afval dienstverlener: Remondis Nederland. Dit betekent niet alleen een vermindering in de kosten, maar ook meer focus op duurzaamheid. Daarnaast heeft Remondis een vestiging in Ermelo, waardoor Remondis flexibel kan zijn ten aanzien van de dienstverlening voor ons ziekenhuis. 

 

Veelgestelde vragen en nieuws over het coronavirus

www.stjansdal.nl/corona