l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Verpleging - leerling

St Jansdal zoekt deelnemers klankbordgroep

Dit jaar is gestart met de bouw van bouwdeel Zuid bij ziekenhuis St Jansdal. Na de afronding van Bouwdeel Zuid volgt een grootscheepse renovatie van het bestaande ‘beddenhuis’. St Jansdal is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen die mee willen denken over het ontwerp van het beddenhuis.

Deel oogheelkundige behandelingen tijdelijk in Lelystad

Deel oogheelkundige behandelingen tijdelijk in Lelystad

De komende tijd ondergaat ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk een grote verbouwing. Er wordt een geheel nieuw beddenhuis gebouwd met 100 bedden. Deze werkzaamheden vinden plaats naast de poliklinische operatiekamer (POK) oogheelkunde. Vanwege de bouwwerkzaamheden en de mogelijke overlast, zijn we genoodzaakt om een deel van de poliklinisch oogheelkundige behandelingen in Harderwijk op onze locatie in Lelystad te gaan uitvoeren tussen 1 februari en eind september 2022. 

Ik heb je hart nodig

Ik heb je hart nodig

Dinsdag 25 januari is de landelijke ‘Dag van de ode aan de zorg’. Als St Jansdal doen we hier graag aan mee om het harde werken van onze medewerkers, de liefde en kundigheid waar zij elke dag mee handelen, onder de aandacht te brengen. Dat verdienen zij. Om ons te helpen met de invulling van deze dag, hebben we het bedrijf Buiten Bewust Zijn gevraagd mee te werken. Zij zijn de liefdevolle campagne 'Ik heb je hart nodig' gestart.

Startmoment bouwdeel Zuid St Jansdal Harderwijk

Startmoment bouwdeel Zuid St Jansdal Harderwijk

De eerste paal voor bouwdeel Zuid van St Jansdal Harderwijk is 13 januari 2022 in de grond geslagen door Frits van der Velde, zorgmanager Acute Zorg en Arend Jan Poelarends, lid Raad van Bestuur. In totaal worden ongeveer 184 palen geboord. Daarna kan de bouw van het nieuwe bouwdeel echt beginnen. Frits van der Velde: “Door de nieuwbouw kunnen we onze patiënten nog meer laten ervaren dat we in St Jansdal voor uitstekende zorgverlening staan. Werken vanuit het hart met veel inzet en compassie voor de patiënt en medewerker.”

Aannemingsovereenkomst bouwdeel Zuid getekend

Aannemingsovereenkomst bouwdeel Zuid getekend

Op 17 november 2021 heeft St Jansdal de aannemingsovereenkomst getekend met aannemer Goossen te Pas Bouw en installateur Unica voor bouwdeel Zuid in Harderwijk. Met het aangaan van het contract wordt het startsein gegeven voor de aankomende werkzaamheden. De voorbereidingen zijn in volle gang en in januari 2022 gaat de eerste paal de grond in.

 

Veelgestelde vragen en nieuws over het coronavirus

www.stjansdal.nl/corona