l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Videoafspraak met mijn zorgverlener

Patiënten van het St Jansdal kunnen via MijnStJansdal gebruikmaken van een videogesprek. Een videoafspraak maakt het mogelijk om thuis, via de smartphone of een tablet, een gesprek te voeren met uw arts. Dit betekent dat u voor een poli-afspraak niet altijd meer naar het ziekenhuis hoeft te komen. Een ander voordeel ten opzichte van een telefonisch gesprek is dat het contact met de zorgverlener persoonlijker wordt, omdat je elkaar kunt zien. 

 

Hoe werkt een videoafspraak?

Indien uw poli-afspraak kan worden omgezet in een videogesprek, ontvangt u via MijnStJansdal een uitnodiging voor uw videogesprek. Kort voor de afspraak kunt u middels het bericht in MijnStJansdal de afspraak starten, het downloaden van een app is niet nodig. U komt nu terecht in de wachtkamer, zodra de arts ook beschikbaar is start uw consult. Is uw afspraak momenteel nog gepland op een van onze locaties maar heeft u de voorkeur voor een videoconsult? Neem dan contact op met de polikliniek om te overleggen of dit in uw geval mogelijk is.

 

Wat heb ik nodig voor een videoafspraak?

Een account van MijnStJansdal

Heeft u nog geen MijnStJansdal account? U kunt eenvoudig een account aanmaken met DigiD (als uw BSN bij ons bekend is) op mijn.stjansdal.nl

Een tablet of smartphone

Het videogesprek werkt het beste op uw tablet of telefoon. Dit omdat er hiermee een goede beeld- en geluidverbinding tot stand gebracht kan worden. Voor een goede verbinding gaat u naar het internet op uw telefoon of tablet en logt u in op https://mijn.stjansdal.nl na het inloggen klikt u op uw afspraak en wordt u naar de digitale spreekkamer geleid.

Een vaste PC of laptop

Heeft u een vaste PC of laptop met een goede camera en microfoon? Dan kunt u ook met uw vaste PC of laptop videobellen. Log voor de afspraak in op uw MijnStJansdal account en volg de instructies. Gebruik hiervoor bij voorkeur geen internet explorer.

Praktische zaken om het gesprek soepel te laten verlopen

  • Een goed wifi signaal (ga bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de router zitten) of een 4G netwerk (bij voldoende data tegoed)
  • Een opgeladen batterij op uw tablet of telefoon (houd eventueel een oplader bij de hand)
  • Een rustige ruimte met zo min mogelijk omgevingsgeluiden
  • Geef - indien u gebruik maakt van de MijnStJansdal app - de app toestemming voor gebruik van uw microfoon en camera (wordt automatsich gevraagd)
  • Gebruik eventueel oortjes of een koptelefoon