l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal Harderwijk

0341 - 463911

St Jansdal Lelystad

0341 - 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Ziekenhuis-StJansda-Mozaiek

Landelijke actiedag: ook in St Jansdal

Op woensdag 20 november 2019 is er een landelijke actiedag met zondagsdiensten in een groot aantal ziekenhuizen in Nederland. Ook in ziekenhuis St Jansdal gaan afdelingen op alle locaties actie voeren voor een goede cao door het draaien van zondagdiensten op diverse afdelingen en het organiseren van ludieke acties.

Over St Jansdal

In ziekenhuis St Jansdal staan deskundige en enthousiaste medewerkers, medisch specialisten en vrijwilligers voor u klaar. Zij bieden u persoonlijke aandacht. Kiest u voor Ziekenhuis St Jansdal? Dan kiest u voor betrouwbare zorg, kwaliteit en gastvrijheid. Want wij zeggen heel eenvoudig: Je zorgt voor elkaar! 

 

Laatste persberichten

Afdeling Kort Verblijf geopend!

Afdeling Kort Verblijf geopend!

Overnachten weer mogelijk in Lelystad

 

Vanmorgen is de afdeling Kort Verblijf feestelijk geopend in ziekenhuis St Jansdal Lelystad. Dat betekent dat het weer mogelijk is voor patiënten om er te overnachten van maandag tot en met vrijdag. St Jansdal is ontzettend trots op deze mijlpaal. Relinde Weil, voorzitter Raad van Bestuur: “Het is voor patiënten en medewerkers geweldig dat met het Kort Verblijf het zorgaanbod in Lelystad is uitgebreid.” Om dat te onderstrepen was er voor alle betrokkenen taart. Patiënten en bezoekers krijgen deze week een doosje bonbons uitgereikt.

St Jansdal staat er financieel goed voor

St Jansdal staat er financieel goed voor

In de BDO-Benchmark Ziekenhuizen 2019, die vandaag is verschenen, staat ziekenhuis St Jansdal uit Harderwijk/Lelystad op de 9e plaats. In 2018 behoorde St Jansdal nog tot één van de veertien ziekenhuizen in de gevarenzone. Die situatie is verleden tijd. Het ziekenhuis is gestegen van plaats 51 naar een plaats in de top 10.

Over onze organisatie, structuur, buitenpoliklinieken en geschiedenis
Beleidsinformatie, zoals missie, visie, strategie, meerjarenplan, jaardocumenten
Geven voelt goed: over Stichting Vrienden Van St Jansdal en St Mary's