l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Verpleging - leerling

Medewerkers St Jansdal voeren actie voor betere cao

Op donderdag 16 maart 2023 is er een landelijke actiedag met zondagsdiensten in een groot aantal ziekenhuizen in Nederland. Ook een deel van de medewerkers en medisch specialisten van ziekenhuis St Jansdal gaan die dag actievoeren voor een betere cao door het draaien van een zondagsdienst.

 

Dit betekent dat er geen geplande zorg wordt geleverd door medewerkers en medisch specialisten van afdelingen waar actie wordt gevoerd. Spoedzorg, oncologische zorg en de zorg voor opgenomen patiënten gaan onverminderd door.

 

Het cao-actiecomité en de vakbonden hebben bij het ziekenhuis aangekondigd op welke afdelingen een zondagsdienst gedraaid wordt. Een overzicht hiervan is te vinden op www.stjansdal.nl/actiedag.

 

Helaas hebben de aangekondigde acties gevolgen voor een aantal patiënten. Met patiënten waarvan de afspraak of ingreep vanwege de actie verzet moet worden, neemt het ziekenhuis persoonlijk contact op. Als er geen contact wordt opgenomen door het ziekenhuis, dan gaat de afspraak gewoon door. De medisch specialisten zijn betrokken bij het annuleren van de afspraken. Indien het verzetten van een afspraak niet verantwoord is, dan krijgt de betreffende patiënt uiteraard de zorg die nodig is.

 

Over de invulling van de actiedag vindt goed overleg plaats tussen het bestuur van het ziekenhuis, het cao-actiecomité van St Jansdal en de vakbonden. Dit om veilige en patiëntgerichte zorg te kunnen blijven verlenen tijdens de actiedag. Uitgangspunt van alle partijen is dat de patiëntveiligheid en de zorg voor de patiënt altijd voorop staat.