l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Pers

Voor de pers en media

Ziekenhuis St Jansdal maakt bewuste keuzes. Onze doelgroepen (zorgprofessionals, patiënten en verwijzers) verwachten van ons dat we transparant zijn en dat we helder communiceren over onze dienstverlening. Ook voor de media zijn we transparant. Via persberichten, berichten op social media en artikelen in ons bedrijfsblad Cazcade.nl laten we zien waar we als organisatie voor staan en wat van ons verwacht mag worden. Wij hebben een proactief en open persbeleid. Zaken die gevoelig liggen, brengen wij ook naar buiten. In ruil voor dit beleid vragen wij dat de media om journalistieke integriteit en beroepscodes zoals hoor en wederhoor toepassen. Wij verwachten dat journalisten zorgvuldig omgaan met de belangen van onze patiënten, bezoekers en professionals. Wij behartigen te allen tijde de privacy van patiënten, bezoekers en onze medewerkers.

 

Contactgegevens

Op onze nieuwspagina vindt u een overzicht met onze nieuwsberichten van dit moment. Wilt u toch iemand spreken? Dan kunt u een van de woordvoerders bereiken op:

 

Persvoorlichter: 0341 – 43 53 63    


E-mail: persvoorlichter@stjansdal.nl

 

We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur. In zeer dringende gevallen, die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, kunt u ons buiten deze uren bereiken via het algemene nummer van het ziekenhuis 0341 – 463911.

Fotograferen of filmen

Voor het maken van opnames in ons ziekenhuis hebben wij regels. Die zijn er om de privacy van onze patiënten , bezoekers en collega’s te beschermen. Daarom is er vooraf goedkeuring nodig om opnames te maken in al onze gebouwen en op ons terrein. Met opnames bedoelen we alle vormen van geluid- en/of beeldregistratie die openbaar gemaakt worden. Interesse in een opname? Vraag ons om toestemming.

 

Stockfoto’s St Jansdal beschikbaar

Op de pagina Over Ons vindt u informatie over onze doelen en organisatiestructuur. Wilt u de persfoto’s gebruiken van een van de leden van de Raad van Bestuur? Of foto’s van ons ziekenhuis gebruiken? Hieronder vindt u onze media tool kit. 

 

Media tool kit
Hieronder vindt u de persfoto's van de leden van de Raad van Bestuur. 

  • A. (Leonie) Boven, voorzitter Raad van Bestuur

  • J.T. (Arend Jan) Poelarends, lid Raad van Bestuur