l

Direct contact

Telefoonnummers

Algemeen (receptie)

0341 - 463911

Afsprakenbureau, incl Dronten en Nijkerk 

0341 - 463890

Informatielijn inwoners Flevoland

0341- 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Vragen over MijnStjansdal.nl (8.30 - 12 u)

0341 - 463700 

 

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Medicamus Spoedpost (Harderwijk) 

0900 - 3410341

Website Medicamus Spoedpost Harderwijk 

Ziekenhuis-StJansdalVlag

Ziekenhuis St Jansdal Lelystad

04 maa
4 maart 2019 t/m 4 maart 2019
Start St Jansdal in Lelystad

Start St Jansdal in Lelystad

Op donderdagavond 28 februari om 22.00 uur ontvangen wij de sleutel van het ziekenhuisgebouw in Lelystad. Vanaf dat moment start een militaire operatie; in een weekend tijd bouwen honderden medewerkers alles om. Alle ruimtes krijgen een nieuwe indeling en alle computers en apparatuur krijgen een aansluiting op het St Jansdal systeem. Ook het elektronisch patiëntendossier moet overal op worden aangesloten. Daarnaast vinden kleine verbouwingen plaats. 

 

Op vrijdag 1 maart zijn er geen spreekuren op de poli’s. De spoedpoli en de radiologie zijn uiteraard wel open. 

 

Op maandag 4 maart start St Jansdal met haar zorgaabod in Lelystad.

Plaats Lelystad Kopieer naar agenda
16 maa
16 maart 2019 t/m 16 maart 2019
Open dag St Jansdal Lelystad

Open dag St Jansdal Lelystad

In het kader van de week van zorg en welzijn zet St Jansdal op zaterdag 16 maart St Jansdal de deuren van locatie Lelystad wijd open van 11.00 – 15.00 uur. Deze dag is een mooie gelegenheid om kennis te maken met de zorg en diensten die wij hier aanbieden. Bezoekers krijgen op de dag zelf een duidelijke folder, waarin staat welke afdelingen geopend zijn en welke activiteiten en rondleidingen wij organiseren. Het is ook een mooie gelegenheid voor een (hernieuwde) kennismaking van de mensen die in de locatie Lelystad gaan werken.

Plaats Lelystad Kopieer naar agenda

Patiënten MC Zuiderzee overgedragen aan St Jansdal

Begin februari zijn alle patienten van MC Zuiderzee overgedragen aan St Jansdal. Het gaat hierbij om bijna vijftienduizend patiënten. Vanaf 15 februari starten wij met het maken van afspraken voor nieuwe patienten in St Jansdal Lelystad.

 

  • Patiënten die tussen 1 maart en 30 juni een afspraak, opname of operatie zouden moeten krijgen, worden de komende maanden door ons gebeld. Wij nemen dus contact met u op. U hoeft hiervoor niets te doen.
  • De mensen die na 1 juli een afspraak hebben krijgen een brief thuis gestuurd.

    In eerste instantie ligt onze focus op urgente patiënten, bijvoorbeeld patiënten die chemotherapie en andere infusen nodig hebben. De medisch specialisten van MC Zuiderzee, van St Jansdal en de huisartsen geven aan welke patiënten snel moeten worden ingepland. 

    Omdat er 15.000 mensen op onze werklijsten staan, is deze gefaseerde planning nodig. Wij streven er naar om iedereen voor 30 april per telefoon of per brief benaderd te hebben.

Informatielijn inwoners Flevoland 0341- 463590

Werkdagen van 08.00 – 17.00 uur bereikbaar voor algemene vragen en afspraken.

Verwijsbrief MC Zuiderzee overgedragen aan St Jansdal

De verwijsbrieven die naar MC Zuiderzee zijn gestuurd door de huisarts en nog open staan, zijn overgedragen aan St Jansdal. Patiënten zullen wij in maart 2019 gaan benaderen. Wij nemen dus contact met u op. U hoeft hiervoor niets te doen.
Verwijsbrief, dossieroverdracht, afspraak maken, toestemmmings-formulier

Wij zoeken collega’s! Kom jij bij ons werken?

Ziekenhuis St Jansdal is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en een deel van de provincie Flevoland. Mensen werken graag in het St Jansdal omdat het laagdrempelig is en een informele sfeer kent. St Jansdal heeft locaties in Harderwijk, Dronten, Nijkerk, Putten en vanaf 1 maart a.s. ook in Lelystad.