l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Verpleegkundige vervolgopleidingen

Je hebt inmiddels minimaal een jaar werkervaring als verpleegkundige. Je wilt je competenties verder ontwikkelen en toepassen in complexe zorgsituaties.

 

Er zijn verschillende plaatsen in het ziekenhuis waar intensieve zorg wordt verleend. Hier werken verpleegkundigen met een vervolgopleiding. Je kunt denken aan de afdelingen Intensive Care, Spoedeisende Hulp, Moeder&Kind Centrum en de Kinder- en tienerafdeling. Oncologische zorg wordt verleend op de afdelingen chirurgie en/of interne.

 

Je moet adequaat kunnen handelen in hoog complexe zorgsituaties. Je werkt nauw samen met medisch specialisten, paramedici en met collega’s van medisch ondersteunende afdelingen.

 

De opleidingen

In St Jansdal bieden we de verpleegkundige vervolgopleiding tot:

  • Obstetrie-verpleegkundige
  • Kinderverpleegkundige
  • Oncologie-verpleegkundige
  • Intensive Care-verpleegkundige
  • SEH verpleegkundige
  • Gipsverbandmeester
  • Deskundige infectiepreventie

 

Voor deze opleidingen heeft St Jansdal een zogenaamde CZO-erkenning. Dit betekent dat je een landelijk erkend diploma krijgt. Je bent daarmee ook in andere ziekenhuizen meer dan welkom.

 

Samenwerking

Het theoretische deel van de opleiding obstetrie- en kinderverpleegkundige wordt verzorgd door de Amstelacademie van het VU Medisch Centrum

 

Voor de opleiding tot oncologie verpleegkundige wordt er samengewerkt met het Radboud UMC

 

Het theoretische deel van de opleiding tot Intensive Care verpleegkundige, CCU-verpleegkundige, Gipsverbandmeester en Deskundige infectiepreventie wordt door de UMC Utrecht Academie verzorgd.

 

Solliciteren?

Deze opleidingen kun je volgen wanneer je relevante werkervaring hebt en bij voorkeur werkzaam bent in ziekenhuis St Jansdal. De opleidingsplaatsen worden via een sollicitatieprocedure toegekend. Voordat de opleiding begint werk je al een periode op de betreffende afdeling om te ervaren of de opleiding bij je past.

 

Het heeft alleen zin om je belangstelling te laten blijken wanneer er een vacature is. Vacatures vind je op de website van Werken bij St Jansdal. Je kunt je via deze site ook regelmatig laten informeren over bestaande vacatures.

 

Wil je meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de opleiding kun je opvragen bij de St Jansdalacademie, telefoonnummer 0341-43 5699 of stel je vraag via de mail adviseurSJA@stjansdal.nl.