l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Opleiding tot verpleegkundige

In de opleiding tot verpleegkundige heb je de zorg voor mensen die op dat moment kwetsbaar en ziek zijn. Inlevingsvermogen en vakkundigheid zijn belangrijke competenties, die van een professionele verpleegkundige worden verwacht.

 

Jij als verpleegkundige

In de opleiding tot verpleegkundige leer je de theorie te integreren in de verpleegkundige zorg die je gaat verlenen. De zorg die je verleent, gaat van basiszorg tot specifieke zorg en van lage- tot hoogcomplexe zorg. Je helpt zelfzorg tekorten aanvullen, voert verpleegtechnische handelingen uit en observeert en monitort vitale functies van patiënten. Je voert werkzaamheden uit volgens richtlijnen en protocollen. Je bent scherp in acute of snel veranderende situaties. Als verpleegkundige interpreteer je resultaten van het verpleegkundig zorgproces en overleg je tijdig met specialisten en andere disciplines die bij de behandelingen van de patiënten betrokken zijn. Als verpleegkundige geef je ook gezondheidsvoorlichting en adviezen. Je hebt een klantvriendelijke en invoelende houding en ondersteunt patiënten en hun naasten.

 

Bij St Jansdal kun je de opleiding tot verpleegkundige op niveau 4 of 6 volgen.

 

Opleiding tot verpleegkundige niveau 4 (duaal)

De opleiding tot niveau 4 verpleegkundige wordt aangeboden aan tweedejaars BOL studenten van: Landstede Harderwijk, Menso Alting Zwolle en Hoornbeeck College Amersfoort. Je kunt na het behalen van het tweede jaar, het derde en vierde leerjaar in een duaal traject binnen het ziekenhuis volgen. Het theoretische deel wordt verzorgd door bovengenoemde ROC’s.

 

Opleiding tot verpleegkundige niveau 6 (duaal)

De opleiding tot niveau 6 verpleegkundige wordt aangeboden aan tweedejaars HBO-V studenten van

 

Je kunt, na het behalen van het tweede jaar, het derde en vierde leerjaar in een duaal traject binnen het ziekenhuis volgen. Het theoretische deel wordt verzorgd door bovengenoemde hogescholen.

 

Verpleegkundige stages

Binnen St Jansdal is het mogelijk om een verpleegkundige stage te doen voor leerlingen van de BOL (derde en vierde jaar) en voltijds studenten (derde en vierde jaar) van de HBO-V.

Ziekenhuis St Jansdal heeft voor deze stages samenwerking met ROC Landstede (Harderwijk), VIAA (Zwolle) en CHE (Ede). De stages worden geregeld via het stagebureau van bovengenoemde scholen.

 

Solliciteren?

Het heeft alleen zin om je belangstelling te laten blijken wanneer er een vacature is. Vacatures vind je op Werken bij St Jansdal. Je kunt je via deze site ook regelmatig laten informeren over bestaande vacatures.

 

Wil je meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de opleiding kun je opvragen bij de St Jansdalacademie, telefoonnummer 0341-43 5699 of stel je vraag via de mail stjansdal.leert@stjansdal.nl.