l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Sedatiepraktijkspecialist

Als sedatiepraktijkspecialist (SPS) werk je zelfstandig en ben je deskundig op het gebied van de procedurele sedatie en/of analgesie (PSA) en werkt naast je werk als anesthesiemedewerker op de OK op verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis.

 

Jij als sedatiepraktijkspecialist

Als sedatiepraktijkspecialist (SPS) werk je zelfstandig en ben je deskundig op het gebied van de PSA. Je beoordeelt de fysieke conditie van de patiënt, classificeert de patiënt en sluit informed consent. Je bent eindverantwoordelijk voor de PSA, bewaakt de vitale functies en bent in staat in acute situaties te handelen. Ook ben je verantwoordelijk voor ontslag en nazorg. Bij ASA 3 en 4 patiënten is een anesthesioloog laagdrempelig bereikbaar voor consult. Binnen ons ziekenhuis werken we momenteel als SPS voornamelijk voor de specialismen MDL en long. Ook bij de crista- en sternumpunctie’s worden we regelmatig ingezet. Voor de toekomst zijn we continu aan het kijken of de verschillende specialismen zijn uit te breiden.  

 

De opleiding

De opleiding tot sedatiepraktijkspecialist is een vervolgopleiding en duurt 1 jaar.

 

Het doel van de opleiding is de vereiste kennis, vaardigheden en attitude eigen maken die je in staat stellen om veilig en effectief, matig tot diepe PSA uit te voeren. Naast de opleiding ben je per week minimaal 9 uur werkzaam als anesthesiemedewerker.

 

De toelatingseisen

Tot de start van de opleiding kan je alleen toegelaten worden als je in het bezit bent van een CZO diploma Anesthesiemedewerker.

 

Solliciteren

Deze opleiding kun je volgen wanneer je relevante werkervaring hebt en bij voorkeur werkzaam bent in ziekenhuis St Jansdal. De opleidingsplaatsen worden via een sollicitatieprocedure toegekend.

 

Het heeft alleen zin om je belangstelling te laten blijken wanneer er een vacature is. Vacatures vind je op de website van Werken bij St Jansdal. Je kunt je via deze site ook regelmatig laten informeren over bestaande vacatures.

 

Wil je meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de opleiding kun je opvragen bij de praktijkbegeleider op de  operatieafdeling via de St Jansdalacademie, telefoonnummer 0341-43 5699 of stel je vraag per mail stjansdal.leert@stjansdal.nl .