l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Recovery verpleegkundige

Als recovery verpleegkundige verpleeg je patiënten in de pre- en post anesthesiologische en de pre- en post chirurgische fase. De recoveryverpleegkundige heeft een uitgebreid en gevarieerd deskundigheidsgebied, omdat de recoveryverpleegkundige patiënten van veel verschillende specialismen verzorgt.

 

Jij als recovery verpleegkundige

Tijdens de opleiding tot recoveryverpleegkundige leer je alles over de zorg voor de postoperatieve patiënt op de recoveryafdeling. Wanneer je gediplomeerd bent, verpleeg en ondersteun je zelfstandig patiënten in de pre- en post anesthesiologische fase.

 

De opleiding

De opleiding tot recovery verpleegkundige is een inservice opleiding en duurt 1 jaar.

De opleiding bestaat voornamelijk uit het werkend leren in de praktijk. Ziekenhuis St Jansdal heeft het theoretische gedeelte van de opleiding onder gebracht bij de UMC Utrecht academie.

 

De toelatingseisen

Tot de start van de opleiding kan je alleen toegelaten worden indien je in het bezit bent van een diploma verpleegkundige en minimaal 1 jaar werkervaring als verpleegkundige hebt opgedaan.

 

Solliciteren

Deze opleiding kun je volgen wanneer je relevante werkervaring hebt en bij voorkeur werkzaam bent in ziekenhuis St Jansdal. De opleidingsplaatsen worden via een sollicitatieprocedure toegekend. Voordat de opleiding begint werk je al een periode op de betreffende afdeling om te ervaren of de opleiding bij je past.

 

Het heeft alleen zin om je belangstelling te laten blijken wanneer er een vacature is. Vacatures vind je op de website van Werken bij St Jansdal. Je kunt je via deze site ook regelmatig laten informeren over bestaande vacatures.

 

Wil je meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de opleiding kun je opvragen bij de praktijkbegeleider op de  operatieafdeling via de St Jansdalacademie, telefoonnummer 0341-43 5699 of stel je vraag per mail stjansdal.leert@stjansdal.nl .