l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

bekkenbodemproblematiek

Folders en Info

Thematische spreekuren

Naast de algemeen urologische spreekuren zijn er ook een aantal thematische spreekuren voor specifieke patiëntengroepen zoals: 

 

De mannenkliniek

Op de mannenpoli staan de klachten van de blaas, prostaat en erecties centraal. Mannen met klachten kunnen binnen één bezoek een complete check-up krijgen van hun prostaat en plasgedrag. De uroloog beoordeelt of verder onderzoek en misschien een operatie noodzakelijk zijn.

 

Niersteenkliniek Harderwijk

Voor een behandeling van nierstenen wordt u doorverwezen naar de Niersteenkliniek Harderwijk. Deze kliniek is een apart onderdeel van St Jansdal. Binnen een week kunt u hier terecht voor afspraak. De uroloog onderzoekt of u in aanmerking komt voor de behandeling met de niersteenvergruizer. Binnen twee dagen kan de niersteenbehandeling vervolgens plaatsvinden. Deze niersteenbehandeling is meestal niet pijnlijk. Meer informatie www.niersteenkliniek.nl

 

Het bekkenbodemspreekuur 
Als u last hebt van ongewild urineverlies of verzakkingen kunt u terecht op het bekkenbodemspreekuur.Het bekkenbodemspreekuur is een gezamenlijk spreekuur van de gynaecoloog, de uroloog en de continentieverpleegkundige. Hun doel is om in een dagdeel een diagnose en behandelplan op te stellen.