l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal Harderwijk

0341 - 463911

St Jansdal Lelystad

0341 - 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Uitvoering Masterplan

De  werkzaamheden voor de uitvoering van het masterplan zijn gestart. Vanaf 1 oktober worden de plannen van eisen opgesteld voor de betrokken afdelingen. Alle afdelingen worden bij het opstellen van de Plannen van Eisen via de diverse werkgroepen betrokken. De te verbouwen afdelingen binnen het masterplan waarvoor de plannen van eisen opgesteld moeten worden zijn de verpleegafdelingen, dagverpleging, kinderafdeling, oncologie unit, stroke unit, ICI/CCU, POK. De plannen van eisen voor de apotheek worden in een later stadium opgepakt. Voor de verbouwing van de afdeling radiologie is het definitief ontwerp in de afrondende fase.

 

Eind maart/april zullen de plannen van eisen gereed zijn en worden vervolgstappen in het bouwproject genomen. Tot 2020 zullen de betrokken afdelingen samen met het bouwteam werken aan de vervolgactiviteiten  (Voorlopig ontwerp, definitief ontwerp). Dat betekent dat er niet eerder dan in 2020 met het “echte” bouwen wordt begonnen. De (ver)bouwwerkzaamheden voor de afdeling radiologie zullen in 2019 opgestart worden.

 

Om de bouwwerkzaamheden goed te kunnen laten verlopen is er een schuifplan opgezet. De huidige beddencapaciteit zal zo veel mogelijk gehandhaafd blijven tijden het bouwproces.

Start project Bouw gevierd

De start van de renovatie van de kliniek en kinderafdeling is afgelopen week gevierd. Het Masterplan Bouw stond afgelopen jaar ‘on hold’, maar ondertussen is er groen licht om verder te gaan met de uitvoering. Een groot deel van het ziekenhuis is toe aan renovatie. Hiervoor is een plan gemaakt, het Masterplan. De bedoeling is om de komende vijf jaar de volgende afdelingen te gaan verbouwen: radiologie, POK, ICU/CCU, dagverpleging, kliniek, chemo unit, stroke unit, kinderafdeling en de apotheek.

 

De komende tijd wordt deze pagina aangevuld met meer informatie over de bouw.