l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

bouw nov 2020-00209

Bouw St Jansdal Masterplan

In ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is een grootschalige verbouwing aan de gang. In de afgelopen jaren is een aantal afdelingen al ver- of gebouwd. Het Moeder&Kind Centrum, de poliklinieken, centrale hal en het OK-complex. Ondertussen is ook een ander groot deel van het ziekenhuis toe aan renovatie en daarvoor is het Masterplan gemaakt. De bedoeling is in vijf jaar de volgende afdelingen te gaan verbouwen; radiologie, POK, dagverpleging, kliniek, chemo unit, stroke unit, kinderafdeling en de apotheek. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de bouw. Lees meer over de bouwplannen.

Foto's en filmpjes van de bouw
Wie is het bouwteam van het ziekenhuis?

Nieuws bouw St Jansdal

Nieuwbouw radiologie opgeleverd

Nieuwbouw radiologie opgeleverd

11 december 2020 | De nieuwbouw van de radiologie, poliruimtes van de cardiologie en kleedkamers OK in Harderwijk zijn op dinsdag 8 december door de bouwers overgedragen aan het St Jansdal. Met de oplevering bereikt St Jansdal een belangrijke mijlpaal. Met de nodige maatregelen kon de bouw gelukkig goed doorgaan en is alles volgens schema verlopen.

Ondertekening contract voor de installaties

Ondertekening contract voor de installaties

22 september 2020 | Naast de lopende projecten bij de afdeling radiologie en hartkatheterisatiekamer, gaat St Jansdal verder met de renovatie, uitbreiding en verduurzaming van de technische installaties. Donderdag 17 september hebben Arend Jan Poelarends en Henk Knevelbaard, directeur van Unica Building Projects Noordoost, officieel de aannemingsovereenkomst ondertekend. 

Bouwteam-overeenkomst getekend

Bouwteam-overeenkomst getekend

15 juli 2019 | Maandag 15 juli is een bouwteam-overeenkomst getekend met Goossen te Pas Bouw en Unica Installatietechniek. Beide organisaties zijn vanaf nu, net als Wiegerinck architecten en adviseur Halmos, aangesloten bij het bouwteam.

Uitvoering Masterplan

Uitvoering Masterplan

September 2019 | De werkzaamheden voor de uitvoering van het masterplan zijn gestart. Vanaf 1 oktober worden de plannen van eisen opgesteld voor de betrokken afdelingen. Alle afdelingen worden bij het opstellen van de Plannen van Eisen via de diverse werkgroepen betrokken.