l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Bouw_St Jansdal

Bouw St Jansdal Masterplan

In ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is een grootschalige verbouwing aan de gang. In de afgelopen jaren is een aantal afdelingen al ver- of gebouwd. Het Moeder&Kind Centrum, de poliklinieken, centrale hal en het OK-complex. Ondertussen is ook een ander groot deel van het ziekenhuis toe aan renovatie en daarvoor is het Masterplan gemaakt. De bedoeling is in vijf jaar de volgende afdelingen te gaan verbouwen; radiologie, POK, dagverpleging, kliniek, chemo unit, stroke unit, kinderafdeling en de apotheek. We houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de bouw. Lees meer over de bouwplannen.

Foto's en filmpjes van de bouw
Wie is het bouwteam van het ziekenhuis?

Nieuws bouw St Jansdal

Bouwteamovereenkomst is getekend

Bouwteamovereenkomst is getekend

16 juni 2021 | Op dinsdag 15 juni 2021 heeft St Jansdal een bouwteamovereenkomst getekend met Goossen te Pas Bouw en Unica Installatietechniek voor bouwdeel Zuid in Harderwijk. In het contract staan de afspraken die worden gemaakt tussen de deelnemende partijen, om de bouwvoorbereiding goed te laten verlopen. Beide organisaties zijn geen onbekenden voor St Jansdal. De inmiddels in gebruik genomen nieuwe vleugel voor radiologie en de polikliniek cardiologie in Harderwijk, zijn ook door deze organisaties gebouwd.

Nieuwbouw radiologie opgeleverd

Nieuwbouw radiologie opgeleverd

11 december 2020 | De nieuwbouw van de radiologie, poliruimtes van de cardiologie en kleedkamers OK in Harderwijk zijn op dinsdag 8 december door de bouwers overgedragen aan het St Jansdal. Met de oplevering bereikt St Jansdal een belangrijke mijlpaal. Met de nodige maatregelen kon de bouw gelukkig goed doorgaan en is alles volgens schema verlopen.

Ondertekening contract voor de installaties

Ondertekening contract voor de installaties

22 september 2020 | Naast de lopende projecten bij de afdeling radiologie en hartkatheterisatiekamer, gaat St Jansdal verder met de renovatie, uitbreiding en verduurzaming van de technische installaties. Donderdag 17 september hebben Arend Jan Poelarends en Henk Knevelbaard, directeur van Unica Building Projects Noordoost, officieel de aannemingsovereenkomst ondertekend.