l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Heeft mijn zorgverzekeraar een contract met St Jansdal?

Wie in Nederland woont of werkt, is verplicht om (jaarlijks) een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar sluiten zorgverzekeraars en ziekenhuizen contracten met elkaar af. Daarin wordt bepaald hoeveel zorg het ziekenhuis maximaal mag leveren en tegen welke prijs dat gebeurt. 

 

St Jansdal voert jaarlijks onderhandelgesprekken met de tien Nederlandse zorgverzekeraars om afspraken te maken over de hoeveelheid zorg die zij voor hun verzekerden willen inkopen voor het komende jaar en tegen welke tarieven en condities. 

 

Ziekenhuis St Jansdal is volop in overleg met alle zorgverzekeraars om tot contracten voor het jaar 2023 te komen. De gesprekken met de zorgverzekeraars gaan moeizamer dan anders. Dit komt door de bijzondere kostenontwikkelingen en bijbehorende onzekerheden op het gebied van compensatie voor bijvoorbeeld energiekosten en de CAO. Dit maakt dat de verschillen in de voorstellen van het ziekenhuis en veel verzekeraars nog groot is. De verwachting is dat wij, net als voorgaande jaren, uiteindelijk met alle verzekeraars tot een contract voor het jaar 2023 zullen komen, inclusief de bestaande budgetpolissen.

Wilt u alle informatie over zorgverzekeringen in het algemeen en over uw zorgverzekering specifiek,  dan verwijzen we u graag naar de consumentenbond: www.consumentenbond.nl/zorgverzekering 

 

De keuze rondom zorgverzekeringen is de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. Op de website van Patiëntenfederatie Nederland staat eerlijke en onafhankelijke informatie.

 

 

Voorkom onverwachte kosten bij budgetpolissen