l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Heeft mijn zorgverzekeraar een contract met St Jansdal?

Wie in Nederland woont of werkt, is verplicht om (jaarlijks) een zorgverzekering af te sluiten. Ieder jaar sluiten zorgverzekeraars en ziekenhuizen contracten met elkaar af. Daarin wordt bepaald hoeveel zorg het ziekenhuis maximaal mag leveren en tegen welke prijs dat gebeurt. 

 

St Jansdal voert jaarlijks onderhandelgesprekken met de tien Nederlandse zorgverzekeraars om afspraken te maken over de hoeveelheid zorg die zij voor hun verzekerden willen inkopen voor het komende jaar en tegen welke tarieven en condities. 

 

Ziekenhuis St Jansdal is nog volop in overleg met zorgverzekeraars om tot contracten te komen voor het jaar 2024. In onderstaande tabel ziet u of we al een contract hebben met een verzekeraar of dat we nog in gesprek zijn.

Net als andere jaren is de verwachting dat we uiteindelijk met alle verzekeraars tot een contract komen voor 2024, inclusief de bestaande budgetpolissen.

Wij doen ons uiterste best om met alle zorgverzekeraars voldoende zorg af te spreken zodat iedereen geholpen kan worden in 2024 maar kunnen dat in deze fase van de onderhandelingen nog niet garanderen.

Wilt u alle informatie over zorgverzekeringen in het algemeen en over uw zorgverzekering specifiek,  dan verwijzen we u graag naar de consumentenbond: www.consumentenbond.nl/zorgverzekering 

 

De keuze rondom zorgverzekeringen is de laatste jaren niet eenvoudiger geworden. Op de website van Patiëntenfederatie Nederland staat eerlijke en onafhankelijke informatie.

Klik hier voor de actuele status van de onderhandelingen met de zorgverzekeraars.

 

 

 

Voorkom onverwachte kosten bij budgetpolissen