l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Mijn gegevens delen

Doorlopende toegang tot uw medisch dossier

 

U kunt via MijnStJansdal instellen welke zorgverleners buiten St Jansdal toegang kunnen opvragen tot uw medisch dossier.

 

 

De juiste zorg met de juiste informatie
Gaat u naar een zorgverlener van het St Jansdal? Dan houdt deze zorgverlener aantekeningen bij in uw patiëntendossier. Soms komt u bij een andere zorgverlener, bijvoorbeeld omdat u een (vervolg) afspraak heeft in een ander ziekenhuis of bij uw huisarts. Of u bezoekt in een ander ziekenhuis de Spoedeisende Hulp.

 

Dan is het belangrijk dat deze zorgverlener ook uw actuele medische gegevens kan bekijken. Want met de juiste informatie kan hij u de juiste zorg geven. Ook ’s avonds en in het weekend. Het ziekenhuis geeft u daarom de keuze om bepaalde zorgverleners buiten St Jansdal inzage te geven in uw dossier.

 

 

Wie krijgt toegang?
U moet uiteraard als eerste toestemming geven. Het St Jansdal maakt gebruik van meerdere beveiligde uitwisselingssystemen. Deze zijn alleen toegankelijk voor zorgverleners waarmee het St Jansdal een overeenkomst heeft gesloten. Wij registreren door wie en wanneer uw dossier wordt geopend.

 

Hoe geef ik ziekenhuis St Jansdal toestemming om mijn medische gegevens te delen?

Er zijn twee opties: 

 

Optie 1: Heeft u MijnStJansdal? Regel het eenvoudig online

Op de website mijnstjansdal.nl en in de app MyChart kiest u in het menu voor ‘Mijn gegevens delen/downloaden’. Kies vervolgens voor ‘Doorlopende toegang tot uw medisch dossier’. Daar vindt u de link naar het digitale formulier.

 

Optie 2: Heeft u geen MijnStJansdal? Print en vul het toestemmingsformulier in
Mail het formulier daarna naar mijngegevensdelen@stjansdal.nl of geef het af bij één van onze recepties.

 

 

Veelgestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen rondom het delen van uw gegevens met externe zorgverleners. Of download de folder 'Mijn gegevens delen'

 

 

Contact
Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van de Helpdesk MijnStJansdal. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 – 12 uur. En via e-mail epd@stjansdal.nl. Vermeld aub uw patiëntennummer als u contact met ons opneemt.