l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Wijzigingen voorterrein Harderwijk

De situatie op het voorterrein van ziekenhuis St Jansdal Harderwijk is gewijzigd. Er is een noodgebouw geplaatst voor de Poli-Apotheek. Daarnaast wordt het voorterrein ingericht als kiss & ride zone. En er worden vaste parkeerplekken ingericht voor taxi’s en de pendelbus. Bezoekt u de komende periode de locatie Harderwijk? Dan verzoeken wij u de informatie op de borden te volgen. Er zijn ook medewerkers van de parkeerservice die aanwijzingen geven.

 

Kiss & ride
Op het voorterrein mag niet meer geparkeerd worden. De parkeerplekken mogen alleen worden gebruikt om patiënten/bezoekers af te zetten of op te halen en meteen weer verder te rijden. Als u iemand binnen het ziekenhuis moet ophalen, parkeer uw auto dan in de parkeergarage of parkeerterrein achter het ziekenhuis.

 

Poli-apotheek
De poli-apotheek verhuist op vrijdag 19 februari wegens een verbouwing naar een noodgebouw buiten bij de hoofdingang van het ziekenhuis. Vanaf 20 februari werkt de poli-apotheek vanuit het noodgebouw. Op zaterdagmiddag en zondag is hier ook de dienstapotheek. Kijk voor meer informatie en actuele openingstijden op www.stjansdal.nl/poli-apotheek.

 

Ingang medewerkers

Wij vragen aan alle medewerkers om niet de hoofdingang te gebruiken, maar de ingang van de goederenontvangst. Dit verandert dus niet.