l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

(Gedeeltelijk) niet-verzekerde zorg

(Gedeeltelijk) niet-verzekerde zorg

Sommige ziekenhuiszorg valt niet of slechts gedeeltelijk onder de basisverzekering. Bijvoorbeeld zorg zonder een medische noodzaak. In dat geval moet u de rekening zelf betalen en krijgt u de rekening thuisgestuurd. Soms kunt u zich hiervoor aanvullend verzekeren. Voor zorg die valt onder uw aanvullende verzekering krijgt u ook zelf de rekening van het ziekenhuis. U kunt deze rekening vervolgens zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Lees de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar goed door om te weten of uw behandeling onder uw aanvullende verzekering valt.

 

Niet alle zorg die het ziekenhuis levert en in rekening brengt, maakt deel uit van het basispakket van de Zorgverzekeringswet (Zvw). Een voorbeeld hiervan is sterilisatie. Het Zorginstituut Nederland (Zinl) geeft aan of zorg wel of geen deel uitmaakt van het basispakket. Indien de behandeling niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering, dient u zelf de rekening te betalen. Mogelijk bent u wel aanvullend verzekerd en kunt op die manier een (gedeeltelijke) vergoeding krijgen.

 

Als uw verzekeraar de behandeling, die valt onder de gedeeltelijk niet verzekerde zorg vergoedt, dan gelden de volgende prijzen:

 

Niet verzekerde zorg 2024

 

Patiënten zonder zorgverzekering

Het recht op medische zorg is niet vanzelfsprekend als u niet bent verzekerd voor ziektekosten of als u in het buitenland woont. Bekijk hier meer informatie over zogenaamde "passanten" tarieven