l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Externe toetsing

De kwaliteit van zorg en informatieveiligheid van het St Jansdal wordt door verschillende externe partijen beoordeeld. Het St Jansdal heeft een Qualicor accreditatie en de NEN 7510 accreditatie die laten zien dat zowel de kwaliteit van zorg als de informatieveiligheid voldoende geborgd zijn.

 

Qualicor accreditatie

Dagelijks leveren wij zorg van hoge kwaliteit, maar kwaliteit is nooit af en altijd in ontwikkeling. Daarom zijn wij als het St Jansdal altijd bezig met het behouden en verbeteren van de kwaliteit van zorg. Wij hebben verschillende instrumenten om de kwaliteit te monitoren en toetsen. Alle ziekenhuizen hebben zich verplicht tot instellings-accreditatie. Als ziekenhuis werken wij samen met Qualicor Europe voor een onafhankelijke externe toetsing en accreditatie van onze kwaliteit van zorg. In de afgelopen jaren hebben wij er als ziekenhuis bewust voor gekozen om veel keurmerken af te schaffen. Qualicor Europe heeft een soort ‘paraplufunctie’, zodat wij de belangrijkste onderwerpen toch ziekenhuisbreed kunnen laten toetsen. Het brengt eventuele blinde vlekken in beeld. Qualicor Europe helpt ons om steeds beter te worden. Dit doen zij door ons te laten zien wat al heel goed gaat en waar ruimte is voor verbetering. Elke 20 maanden komen auditoren van Qualicor Europe in huis voor de externe toetsing. Zo helpt Qualicor Europe ons te focussen op nog betere en veiligere zorg.

 

Informatiebeveiliging

In het St Jansdal verwerken we dagelijks talloze gevoelige gegevens. Tegelijkertijd worden gegevens steeds vaker uitgewisseld met andere zorginstellingen. In ons ziekenhuis doen we dat op een vertrouwelijke, zorgvuldige en adequate manier. Dit wordt door een externe organisatie getoetst. Het St Jansdal is gecertificeerd volgens de NEN 7510 en ISO 27001 norm. Deze normen bepalen of een organisatie haar informatiebeveiliging goed op orde heeft. Deze certificering geeft u de zekerheid dat er zorgvuldig met uw gegevens om wordt gegaan.