l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Duurzaamheid: zo doen wij dat!

Het Greenteam

In het Greenteam is de hele organisatie vertegenwoordigd. Het team bestaat uit verpleegkundigen, artsen, ondersteunende afdelingen, management, de raad van bestuur en een projectcoördinator. Het team heeft als doel om verduurzaming (inclusief vergroening en circulariteit) te enthousiasmeren in het ziekenhuis. Duurzaamheid moet een standaard onderdeel zijn in de besluitvorming en de maandrapportage.

 

Het Greenteam informeert, inspireert en activeert medewerkers op enthousiaste wijze. Ook zorgt het voor oplossingen bij eventuele hobbels op weg naar verduurzaming. Werkgroepen denken daarnaast mee bij grote, complexe onderwerpen. Gebruikers zijn zo betrokken bij de invoering van nieuwe initiatieven. Regelmatig wordt een duurzame nieuwsbrief met veranderingen, feitjes en weetjes rondgestuurd.

 

Vol enthousiasme

Iedere afdeling heeft een eigen ambassadeur die zich met enthousiasme inzet. Aan de ene kant om ziekenhuisbrede initiatieven op de afdeling te realiseren. Aan de andere kant om nieuwe ideeën aan te brengen die op een afdeling spelen. Medewerkers nemen steeds vaker het initiatief om kritisch te kijken naar processen op de afdeling en kiezen voor een duurzame variant.

 

 

Een duurzaam St Jansdal

Medewerkers focussen zich op onderwerpen waar zij energie van krijgen of waar frustratie zit. Dit zijn de onderwerpen die makkelijk in beweging komen. Het ziekenhuis zet zich in op de projecten die de grootste impact hebben. Steeds meer betrekken we externe ketenpartijen (leveranciers/dienstverleners) om tot meer duurzame oplossingen te komen. Samen op weg naar een duurzaam St Jansdal.

 

Interesse om hiervan te leren of om jouw ervaringen met ons te delen? Neem dat contact op via greenteam@stjansdal.nl