l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Kwaliteitsbewaking

De borstkankerzorg in het Mammacentrum is kwalitatief hoog en voldoet aan de eisen die de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) stelt voor patiëntgerichte borstkankerzorg in Nederland. Het Mammacentrum is in het bezit van het zogenaamde roze lintje. Dit is een symbolisch keurmerk voor borstkankerzorg waarbij borstpatiënten de zorg krijgen, zoals de BVN deze graag ziet. Een ziekenhuis moet aan strenge criteria voldoen om een lintje toegekend te krijgen. Een multidisciplinair Mammateam, alle diagnostische onderzoeken op één dag en de mogelijkheid tot een borstreconstructie op de dag van de amputatie. Het zijn allemaal kwaliteitsaspecten die het Mammacentrum biedt. In 2016 heeft het Mammacentrum (mammapoli) het roze lintje voor de zesde keer op rij ontvangen.

 

Onze borst(kanker)zorg voldoet aan strenge eisen

De borstkankerzorg in Mammacentrum Harderwijk is kwalitatief hoog en voldoet aan de strenge normen die de Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) stelt voor patiëntgerichte borstkankerzorg in Nederland. Daarom is het Mammacentrum, onderdeel van ziekenhuis St Jansdal, opnieuw beloond met het symbolische roze lintje. 

 

Het roze lintje is een symbolisch keurmerk voor borstkankerzorg waarbij patiënten de zorg krijgen zoals de BVN deze graag ziet. Een ziekenhuis moet aan strenge criteria voldoen om een lintje toegekend te krijgen. De BVN heeft de criteria dit jaar weer aangescherpt. Via de Monitor Borstkankerzorg zijn alle gegevens in te zien.

 

Verpleegkundig specialist Willemien Bronkhorst spreekt namens het mammateam: “Ons doel is de patiënten op alle vlakken de best mogelijke zorg bieden. Dat geven wij onder andere vorm door een persoonlijke begeleiding tijdens het intensieve medische traject. Onze kracht is een gedreven en enthousiast team dat nauw samenwerkt. Dat wij daarmee ook voldoen aan de normen van de BVN is een welkome aanvulling en wij zijn dan ook trots dat wij weer het roze lintje hebben gekregen.”