l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

“Als je met kanker te maken krijgt, dan is het fijn als je voor onderzoek en behandeling dichtbij huis terecht kunt”

“Persoonlijke zorg staat voorop, onze patiënten zijn geen nummers”

 

“Als je met kanker te maken krijgt, dan is het fijn als je voor onderzoek en behandeling dichtbij huis terecht kunt”, vertelt oncologisch chirurg Arjan Schouten van der Velden. Daarom is het voor onze patiënten belangrijk dat wij een zo compleet mogelijk zorgpakket bieden.”

 

“Omdat mensen steeds ouder worden, is de kans groot dat iemand ooit met kanker geconfronteerd wordt”, geeft Arjan aan. “Het St Jansdal biedt hoogwaardige oncologische zorg. Neem bijvoorbeeld onze borstkankerzorg. Een op de acht vrouwen krijgt hiermee te maken. Snel duidelijkheid is belangrijk. In het Mammacentrum kunnen patiënten binnen twee werkdagen terecht.

 

Onderzoeken en uitslag vinden op dezelfde dag plaats. Een team van gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen en overige medewerkers werkt intensief samen. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis Amsterdam.”

 

“De meeste oncologische zorg bieden wij zelf. Maar wanneer het nodig is, zorgen wij ervoor dat de patiënt elders op de juiste plek komt. Dit kan voor een specifieke operatie zijn, maar soms ook alleen voor onderzoek of een deel van de behandeling.

 

In ons ziekenhuis zien patiënten hun eigen dokter. Dat vindt Arjan een groot voordeel. “Persoonlijke benadering en zorg staat voorop, onze patiënten zijn geen nummers.”