l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Handen

Spoedstraat ouderen in Lelystad

De huisarts kan in overleg met het ziekenhuis een oudere aanmelden voor de spoedstraat voor ouderen in Lelystad. Dit betekent dat iemand ‘s ochtends op de spoedeisende hulp wordt gezien, aanvullende onderzoeken zoveel mogelijk tegelijk worden gedaan en er overleg plaats vindt met artsen die zijn gespecialiseerd in ouderengeneeskunde, zoals een geriater of specialist ouderengeneeskunde. Aan het einde van de ochtend of begin van de middag ligt er dan een duidelijk plan. 

 

Aan het einde van de ochtend of begin van de middag ligt er dan een duidelijk plan. Soms betekent dit een opname in het ziekenhuis of een tijdelijke opnameplek in bijvoorbeeld Getijde, tijdelijk verblijf Lelystad. Soms kunnen patiënten terug naar huis met thuiszorg. De spoedstraat Ouderen in Lelystad is vijf dagen per week geopend. 

 

Ouderen hebben vaak meerdere lichamelijke problemen en beperkingen. Hierdoor is er veel onderzoek nodig. Dit betekent dat zij, buiten de spoedstraat om, lang moeten wachten op de spoedeisende hulp en soms uiteindelijk noodgedwongen in de avonduren worden opgenomen vanwege een zorgprobleem. Via de spoedstraat ligt er aan het einde van de ochtend of begin van de middag een duidelijk plan.