l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Bouwovereenkomst St Jansdal

Anita van der Haar-Ros // Manager Bouw & Huisvesting

Wat is jouw rol binnen het bouwteam?

"Als bouwmanager ben ik verantwoordelijk voor de aansturing van het bouwtraject van het masterplan in het St Jansdal, voor zowel de locatie Harderwijk als Lelystad. In deze rol probeer ik een verbinder te zijn tussen de zorgorganisatie en de bouworganisatie."

 

Welke ervaring heb jij met de bouw?

"Sinds 2003 werk ik in het maatschappelijke (zorg)vastgoed. Onder andere bij 's Heeren Loo en zorggroep Noordwest Veluwe. Ik heb hier verschillende functies gehad, altijd vastgoed gerelateerd."

 

Wat maakt voor jou de bouw interessant?

"Dynamisch, resultaatgericht, iets toevoegend wat van waarde is voor mensen. Elke dag weer een feest om te mogen werken."

 

Wanneer is voor jou het bouwtraject helemaal geslaagd?

"Als de gebruiker tevreden is, het project binnen de kaders is afgerond en het bouwwerk waarde toegevoegd heeft voor mensen, de organisatie en de maatschappij."

Gea Rozenberg // Projectleider zorg-bouw

Wat is jouw rol binnen het bouwteam?

"Ik ben projectleider zorg-bouw en de link tussen de gebruikers en domeinverantwoordelijken, zoals Infectiepreventie, huisvesting, medische techniek en de bouw. Ik vertaal de input van de gebruikers/domeinverantwoordelijken naar het projectteam bouw en andere afdelingen binnen het ziekenhuis."

 

Welke ervaring heb jij met de bouw?

"In St Jansdal was ik voorzitter van het gebruikersoverleg bij de bouw CSA/OK. In mijn vorige functie had ik dezelfde rol, maar dan bij de verbouw van poliklinieken. Ik deed dit vanuit mijn functie als leidinggevende van de betreffende afdeling. Wat ik eerst als taak in mijn functie als leidinggevende deed, is nu mijn hoofdtaak. Een erg leuke en energie gevende functie met een gedreven team."

 

Wat maakt voor jou de bouw interessant?

"Het mooie is dat de gebruikersteams in St Jansdal de hoofdrol hebben. Zij leveren input. Het wordt hun afdeling waar ze optimale zorg aan onze patiënten kunnen geven in een gezonde en prettige werkomgeving. De PAR is ook betrokken bij het opstellen van de Programma's van Eisen voor de verpleegafdelingen. Komende maand wordt nog een afspraak gemaakt om het opgestelde document te presenteren. Het geeft energie dat de gemaakte plannen ook letterlijk omgezet worden in 'stenen', waardoor een nog beter ziekenhuis ontstaat voor onze patiënten."

 

Wanneer is voor jou het bouwtraject helemaal geslaagd?
"Als patiënten tevreden zijn met de faciliteiten en medewerkers het gevoel hebben dat zij hun 'eigen' afdeling gebouwd hebben. Daarnaast als het binnen de gestelde kaders gebouwd is met betrekking tot de kwaliteit en financiën."