l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Met een gerust hart

Om te kunnen voldoen aan de benodigde en wenselijke kwaliteitsverbetering van het gebouw ‘ziekenhuis Harderwijk’ is een masterplan bouw opgesteld. De aankoop van Lelystad heeft consequenties voor het vastgestelde Masterplan Harderwijk 2017 en schuifplan 2018. Zoals voor de planning en voor het bouwen van (tijdelijk) extra ruimte in Harderwijk in verband met de groei uit Lelystad. Ter voorbereiding op de bouwplannen is voor de verschillende onderdelen een Programma van Eisen en interieurplan opgesteld. De bouw van de nieuwe Radiologie-vleugel start in het najaar van dit jaar. Deze nieuwbouw wordt gebouwd volgens het nieuwe interieurplan dat ook ingevoerd gaat worden bij de andere (ver)bouwonderdelen.

Samen aan bed

“Hoe vindt u dat ze het doet sinds gisteren?”, vraagt kinderarts Yvette Konijnenberg aan Danielle, de moeder van de 2,5-jarige Sifra. Yvette luistert aandachtig terwijl zij haar verhaal doet. Ook kinderverpleegkundige Tineke luistert mee. Zij vormen gezamenlijk een soort drie-eenheid in de pilot van het nieuwe visite lopen op de kinderafdeling. In deze pilot worden ouders gezien als onderdeel van het team. Door inbreng te hebben in de visite voelen ze zich beter gehoord en betrokken. Dat heeft weer invloed op de tevredenheid.

Wij kiezen voor maatwerk

St Jansdal beschikt over een eigen afdeling Leren en Ontwikkelen: de St Jansdalacademie. Medewerkers kunnen hier trainingen, beroeps- en vervolgopleidingen volgen. In de afgelopen jaren bleek een steeds grotere behoefte aan snel te behappen leerstof op het moment dat het nodig was. De academie heeft daarom gekozen voor maatwerk.