l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Vermindering registratielast

St Jansdal heeft besloten om te stoppen met een aantal bekende zorgkeurmerken. Met dit besluit volgt het ziekenhuis andere ziekenhuizen in Nederland die vinden dat keurmerken geen onderscheidende waarde meer hebben. Wel kosten ze veel tijd en geld, wat ten koste gaat van de patiëntenzorg.

Met een gerust hart

Om te kunnen voldoen aan de benodigde en wenselijke kwaliteitsverbetering van het gebouw ‘ziekenhuis Harderwijk’ is een masterplan bouw opgesteld. De aankoop van Lelystad heeft consequenties voor het vastgestelde Masterplan Harderwijk 2017 en schuifplan 2018. Zoals voor de planning en voor het bouwen van (tijdelijk) extra ruimte in Harderwijk in verband met de groei uit Lelystad. Ter voorbereiding op de bouwplannen is voor de verschillende onderdelen een Programma van Eisen en interieurplan opgesteld. De bouw van de nieuwe Radiologie-vleugel start in het najaar van dit jaar. Deze nieuwbouw wordt gebouwd volgens het nieuwe interieurplan dat ook ingevoerd gaat worden bij de andere (ver)bouwonderdelen.

Samen aan bed

“Hoe vindt u dat ze het doet sinds gisteren?”, vraagt kinderarts Yvette Konijnenberg aan Danielle, de moeder van de 2,5-jarige Sifra. Yvette luistert aandachtig terwijl zij haar verhaal doet. Ook kinderverpleegkundige Tineke luistert mee. Zij vormen gezamenlijk een soort drie-eenheid in de pilot van het nieuwe visite lopen op de kinderafdeling. In deze pilot worden ouders gezien als onderdeel van het team. Door inbreng te hebben in de visite voelen ze zich beter gehoord en betrokken. Dat heeft weer invloed op de tevredenheid.

Stoere prestatie!

Claartje Samson is op de hoogte van zo’n beetje alles wat er speelt in St Jansdal Lelystad. Goed om haar even aan de tand te voelen en de stand van zaken in Lelystad met de Cazcade lezers te delen. Tijdens een bijeenkomst voor leidinggevenden gaf zij een toelichting hierover.