l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Column Barbara

Barbara Bouwens (28) is journalist en verpleegkundige. Ze werkt als verpleegkundige op de interne verpleegafdeling 2 oost (endocrinologie en nefrologie). In haar column lees je alles over haar blik op verpleegkunde.

Mantelzorgers

Persoonlijk vind ik het een raar woord; geen idee waar het vandaan komt. De woorden mantel, mantelpakje, schoorsteenmantel, mantelorganisatie en zelfs de naam van de prachtige plant Vrouwenmantel begreep ik al.

Cijfers hoopgevend

Cijfers hoopgevend

Cazcade heeft beloofd u op de hoogte te houden van de financiële situatie van het ziekenhuis. Het laatste gesprek hierover met Arend Jan Poelarends (fnancieel directeur) stamt alweer uit 2016, dus tijd voor een nieuwe afspraak.

Leidinggeven is een vak

Leidinggeven is een vak

Hoe fijn is het als jouw leidinggevende zijn vak verstaat? Je hebt als medewerker baat bij een leidinggevende die jou stimuleert, coacht en motiveert, jouw werkplezier kan vergroten, maar ook om jezelf duurzaam inzetbaar te houden en een stukje eigenaarschap te nemen, taken waarvoor jij verantwoordelijk bent. 

Niek van den Adel

Niek van den Adel

Vanaf het moment dat Niek van den Adel ons deelgenoot maakt van zijn leven en vertelt over zijn motorongeluk, de hoge dwarslaesie die hij daaraan heeft overgehouden, het revalideren en de impact op zijn leven, kun je een speld horen vallen in de Dageraitzaal.