l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Verpleging - leerling

Ik heb je hart nodig

Dinsdag 25 januari is de landelijke ‘Dag van de ode aan de zorg’. Als St Jansdal doen we hier graag aan mee om het harde werken van onze medewerkers, de liefde en kundigheid waar zij elke dag mee handelen, onder de aandacht te brengen. Dat verdienen zij. Om ons te helpen met de invulling van deze dag, hebben we het bedrijf Buiten Bewust Zijn gevraagd mee te werken. Zij zijn de liefdevolle campagne 'Ik heb je hart nodig' gestart.

 

In deze doorlopende campagne vragen we om pen en papier te pakken en om iets liefs op te schrijven. Om de stap zo klein mogelijk te maken zijn er brievenbussen en ansichtkaarten ontworpen die op zoveel mogelijk (openbare) plekken, onder andere in Harderwijk en Lelystad, neergezet worden. De feestelijke aftrap van de campagne is op 25 januari in de centrale hal van St Jansdal locatie Harderwijk. De burgemeester van Harderwijk, de raad van bestuur St Jansdal en een bestuurslid van de Stichting Vrienden van het St Jansdal zijn daarbij aanwezig. Het doel? Dat het regent aan mooie kaarten, brieven en lieve woorden om de zorg te bedanken, te sterken en positief onder de aandacht te brengen.

 

Buiten Bewust Zijn: “In deze campagne kan iedereen zijn waardering uitspreken in het klein en de zorgverleners sterken door de lieve helende woorden die ze in postzakken vol binnen krijgen. Zorg is van alle tijden, maar de afgelopen twee jaar is het werk in een stroomversnelling gekomen. Ze komen handen te kort en toch leveren ze meer zorg dan ze kunnen. Wij hebben hun hulp hard nodig. Zij hebben onze woorden, liefde en dankbaarheid hard nodig. Oftewel: Ik heb je hart nodig.”

 

Het idee is simpel; je pakt een kaartje, schrijft iets op en post hem meteen in de speciale brievenbus. Op deze manier regent het straks kaarten vol waardering in, in eerste plaats St Jansdal Harderwijk, Lelystad en de buitenklinieken van St Jansdal. We hopen dat de actie zich verspreidt in heel Nederland. Wil je liever digitaal je waardering uitspreken? Gebruik dan de hashtag #ikhebjehartnodig en #odeaandezorg in je bericht en tag @buiten.bewust.zijn en @stjansdal. In de stories van Facebook en Instagram kun je onze gifjes vinden via het zoekwoord ‘hartnodig’.

 

De eerste kaart wordt aanstaande dinsdag 25 januari om 15.00 uur geschreven door Harm-Jan van Schaik, burgemeester Harderwijk. Verder neemt Relinde Weil, voorzitter Raad van Bestuur St Jansdal, het woord en omlijsten we de start van deze liefdevolle campagne met de muzikaliteit van Speelman en Speelman. Zij geven een concert in de centrale hal.

 

Vrienden van het St Jansdal

De actie wordt ondersteund door de Stichting Vrienden van het St Jansdal. Deze stichting voorziet met de opbrengst van donaties en giften in extra voorzieningen in het ziekenhuis St Jansdal. Het doel is om het verblijf voor de patiënt aangenamer gemaakt. Ook Vriend worden? Ga naar www.vriendenvanstjansdal.nl

 

Over Buiten Bewust Zijn

Buiten Bewust Zijn is een creatief event -en conceptbureau en de initiator en uitvoerende factor van de campagne 'Ik Heb Je Hart Nodig'. Joost Speelman, bekend van het muzikale duo Speelman en Speelman, voegt zijn creativiteit samen met de creativiteit van de avontuurlijke Christine Ros. Kijk voor meer informatie op www.buitenbewustzijn.nu.

 

Het bestellen van kaarten en brievenbussen kan via contactbuitenbewustzijn@gmail.com