l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

De bijzondere wereld van duikgeneeskunde

De bijzondere wereld van duikgeneeskunde

Ter land, ter zee en in de lucht: de cardiologen van St Jansdal hebben het allemaal in huis. Waar collega Eugène van Beek het hoog en droog zoekt met vlieggeneeskunde, is cardioloog Robert Stöcker juist het liefst onder water te vinden. Hij geeft een kijkje in de bijzondere wereld van duikgeneeskunde.

Trots op: Nieuwe track in het KCL

Trots op: Nieuwe track in het KCL

Ingepipetteerd. Ingepippewattes? Ja ingepipetteerd. Dat gebeurt er met monsters die worden afgenomen en automatisch met een pipet in buisjes worden gedaan. Dit is slechts één minuscuul onderdeel van wat dé nieuwe track in het Klinisch Chemisch Lab (KCL) allemaal kan. Jan van der Weide (hoofd KCL) is er trots op en ook af en toe nog wat verbolgen… Het inregelen kost immers veel tijd én precisie.

Borstzorg: Persoonlijk en dichtbij in Lelystad

Borstzorg: Persoonlijk en dichtbij in Lelystad

Mammacentrum -  Patiënten uit Lelystad en omgeving kunnen sinds 3 juli elke woensdag terecht in Mammacentrum St Jansdal in Lelystad.

In het Mammacentrum staat een deskundig team klaar met één gezamenlijk doel: optimale borstzorg. Alle professionals van het Mammacentrum zijn gespecialiseerd in borstkanker. Zij werken volgens de laatste richtlijnen met oog voor de patiënt.

Column Tolereren of corrigeren?

Niet elke patiënt werkt zelf mee aan herstel. Soms begrijpen ze niet hoe dat moet, bijvoorbeeld als er sprake is van dementie. Soms willen ze simpelweg niet, omdat ze de indruk wekken liever in het ziekenhuis te zijn met de zorg, aandacht en voeding die daarbij hoort, dan thuis in eenzaamheid. Het stukje aandacht in een ziekenhuis, negatief of positief, kan voor hen soms veel teweeg brengen.