l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Ieder zijn eigen toko

Barbara Bouwens (29) is journalist en verpleegkundige. Ze werkt als verpleegkundige op de interne verpleegafdeling 3 west (endocrinologie en nefrologie). In haar column lees je alles over haar blik op verpleegkunde.

Dr. Yves Montauban van Swijndregt, Longchirurg

In de vorige Cazcade stond een korte bijdrage van deze man met die prachtige achternaam. Hij schreef onder andere: "Ik heb ruim vijftien jaar in de IJsselmeerziekenhuizen gewerkt en woon inmiddels bijna twaalf jaar op de N-O Veluwe." Voor ons een goede reden om te vragen wat hij daarvóór heeft gedaan en wáár? Om maar bij het begin te beginnen: Geboren in Ruanda, waar zijn vader als gynaecoloog werkte. Hij herinnert zich daar niets van, want als jongetje van één verhuisde het gezin terug naar Gent, België, waar hij zijn jeugd doorbracht en studeerde.

Cardioloog Eugène van Beek ondersteunt bij vliegkeuringen

Tien jaar geleden behaalde cardioloog Eugène van Beek zijn vliegbrevet. Sindsdien maakt hij  gemiddeld eens per maand een hobbyvlucht vanaf vliegveld Lelystad. Eugène is echter niet alleen hobbymatig bezig met vliegen. Ook in zijn werk als cardioloog speelt de ‘vliegerij’ een rol. Hij ondersteunt namelijk een keuringsarts bij zijn vliegkeuringen voor piloten.

Evaluatie proeftuin Borg de Zorg

Sinds oktober wordt in een speciale proeftuin op verpleegafdeling Chirurgie druk geëxperimenteerd met de nieuwe rollen van mbo- en hbo verpleegkundigen. Daar kijken verpleegkundigen hoe wij als ziekenhuis functiedifferentiatie in de dagelijkse praktijk het beste kunnen vormgeven en wat daar voor nodig is. Nieuwsgierig naar hoe het werken met de nieuwe rollen gaat, sprak ik met teamleider Nina Lindeman en verpleegkundigen Suzanne Hopman en Lydia van Lagen.