l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

VlagB
Folders

Informatie over de wachtlijst

Versienr: 1
Inhoud van dit artikel
  Inhoud van dit artikel

   Informatie over de wachtlijst

   U bent zojuist op de wachtlijst geplaatst voor een operatie die uitgevoerd zal worden door een plastisch chirurg of een plastisch chirurg in opleiding.
    

   Aanvraag voor de ingreep

   Het kan zijn dat uw ingreep moet worden aangevraagd bij uw zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen. Als dat zo is, dan krijgt u van ons een brief thuisgestuurd. Deze brief stuurt u vervolgens door naar de medisch adviseur van uw zorgverzekering. Die zal uw aanvraag beoordelen. U krijgt zelf bericht van uw zorgverzekeraar over de genomen beslissing.    
    

   Borstverkleining of buikwandcorrectie?

   Bent u op de wachtlijst gezet voor een borstverkleining of buikwandcorrectie, dan moet u zelf contact opnemen met de afdeling Planning zodra u bericht heeft gekregen van uw verzekeraar over vergoeding van de operatie. De medewerkers van de afdeling Planning geven u op dat moment door wanneer uw operatie ongeveer zal plaatsvinden.

    

   Heeft u nog vragen?

   Op de dag van uw ziekenhuisopname is er meestal geen gelegenheid voor een gesprek met uw behandelend arts. Mocht u nog vragen hebben over de operatie, dan kunt u  – na ontvangst van de oproep van de afdeling Planning – een afspraak maken op het spreekuur van de plastisch chirurg om uw vragen door te nemen. 
    

   Wachtlijstinformatie

   Heeft u nog geen oproep ontvangen van de afdeling Planning en wilt u graag weten wanneer u ongeveer geopereerd gaat  worden, belt u dan met telefoonnummer  (038) 424 54 20 van de afdeling Planning.  Deze afdeling is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.
    

   Verantwoording

   Deze tekst is samengesteld door de medewer-kers van het secretariaat van de polikliniek Plastische Chirurgie in samenwerking met de stafdienst Concerncommunicatie van de Isala klinieken. Bent u van mening dat bepaalde informatie ontbreekt of onduidelijk is, dan vernemen wij dat graag.

    
   Meer informatie? Kijk op https://www.stjansdal.nl
   De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie ontleend worden. Meer informatie https://www.stjansdal.nl/disclaimer
   Geprint op 16-7-2024