l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

VlagB
Folders

Gedragregels kinder- en tienerafdeling

Versienr: 1
Inhoud van dit artikel
  Inhoud van dit artikel

   Welkom in ziekenhuis St Jansdal

    

   Om het verblijf/uw aanwezigheid in ons ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken gelden de volgende gedragsregels:

   • Op onze afdeling hanteren wij doorlopende bezoektijden. Kom per patiënt met maximaal twee bezoekers.
   • Het is van groot belang dat u direct de aanwijzingen van medewerkers opvolgt en in geval van calamiteiten ook die van politie en/of brandweer.
   • Voor uw en onze veiligheid kan er gevraagd worden wat u mee naar buiten neemt of waarom u zich op een bepaalde plaats bevindt. Als daar reden toe is kunnen medewerkers of de beveiliging vragen naar uw identiteitsbewijs.
   • Spoedgevallen gaan voor, wij vragen daarvoor uw begrip.
   • Wij verwachten van u dat u respectvol met uw medepatiënten en met het ziekenhuispersoneel omgaat. Verbaal of lichamelijk geweld, discriminatie en ander ongewenst gedrag wordt niet geaccepteerd. Daarvoor volgen wij de regels van Veilige zorg® en volgt eventueel aangifte bij de politie.
   • Mobiel bellen is vrijwel overal toegestaan. Ruimtes waar niet gebeld mag worden zijn te herkennen aan waarschuwingsstickers. Hier kunnen telefoons storingen veroorzaken aan medische apparatuur. Voordat u zo'n ruimte betreedt moet u uw mobiele telefoon uitschakelen of gebruik maken van Wifi.

    


   Het is niet toegestaan:

   • Zonder geldige reden aanwezig te zijn in het ziekenhuis.
   • Binnen het ziekenhuis of op omliggend terrein te roken.
   • Alcohol, drugs en/of andere geestverruimende middelen mee te nemen, te gebruiken of te verhandelen. Hetzelfde geldt voor wapens.
   • Medewerkers van het ziekenhuis of andere aanwezigen ongevraagd te filmen of fotograferen. U moet van tevoren (schriftelijk) toestemming vragen om te mogen filmen/fotograferen in en om het ziekenhuis. Iedereen die op de foto of film komt, moet hiervoor zijn/haar schriftelijke toestemming geven.
   • Het is niet toegestaan dieren mee naar binnen te nemen, hulphonden zijn hierop een uitzondering.

    

   In het ziekenhuis en omliggend terrein (inclusief parkeergarage) waken camera’s over uw en onze veiligheid en eigendommen. De Raad van Bestuur is niet aansprakelijk bij schade, verlies of diefstal van eigendommen van medewerkers, patiënten en bezoekers.
    

   Deze gedragsregels gelden zowel in het ziekenhuis als op het gehele terrein van het ziekenhuis. Bij het niet naleven van deze regels kan de Raad van Bestuur u de toegang tot het ziekenhuis en/of het terrein van het ziekenhuis ontzeggen. Bij diefstal, geweld en ander ongeoorloofd gedrag doet het ziekenhuis aangifte bij de politie.

   Meer informatie? Kijk op https://www.stjansdal.nl
   De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie ontleend worden. Meer informatie https://www.stjansdal.nl/disclaimer
   Geprint op 23-5-2024