l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Informatie:

Locatie

Via MijnStJansdal kunt u e-mailen met uw behandelaar

Afspraak maken

Solliciteren

Complimenten

Pers

Klacht indienen

Cadeau of kaartje voor patient

Mijn gegevens 

Overige vragen

 

 

 

 

 

Locaties

Medische hulp buiten kantoortijden:

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Spoedpost Harderwijk  

085 - 773 73 71

Website: Spoedpost Harderwijk

 

Lelystad: Huisartsenpost Lelystad  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

Overige informatie

-

VlagB
Folders

Functieafdeling algemene informatie

Versienr: 3
Inhoud van dit artikel
  Inhoud van dit artikel

   Kennismaken met de functieafdeling

   Via deze folder willen wij u enige algemene informatie verstrekken met betrekking tot de functieafdeling van ziekenhuis St Jansdal. De bedoeling van de functieafdeling is, zoals de naam al aangeeft, te onderzoeken hoe de functie van één of meerdere van uw organanen is: longen, hart, maag, spieren, zenuwbanen en dergelijke. Op grond van die informatie wordt het mogelijk uitspraken te doen over eventuele aandoeningen en een geschikte behandeling daarvan.

    

   Voor wie is deze afdeling bedoeld?

   Op de functieafdeling worden zowel klinische als poliklinische patiënten onderzocht. Patiënten van de verpleegafdeling worden zonodig door een verpleegkundige begeleid naar deze afdeling.
    

   Door wie wordt u onderzocht?

   Het hangt af van het soort onderzoek door wie u behandeld zult worden. Het kan één van de laboranten van de afdeling zijn. Zij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van bepaalde types van onderzoek.

    
   Het kan ook zijn dat tijdens het onderzoek “medische kennis” is vereist: voor een juiste beeldvorming of vanwege het soort ingreep. De specialist zal dan zelf op deze afdeling aanwezig zijn en het onderzoek verrichten. Men zal u tijdens het onderzoek uitleggen wat er gaat gebeuren, en wat er van u verwacht wordt. Mocht u echter vragen hebben dan kunt u die natuurlijk stellen.

    

   Resultaten

   De resultaten van het onderzoek worden u altijd verteld door de specialist. Dat gebeurt niet op de functiefdeling na afloop van het onderzoek, maar op een ander tijdstip op de polikliniek of op de verpleegafdeling.
    

   Waar is de functieafdeling?

   De functieafdeling vindt u op de 1e verdieping. Als u de centrale hal via de hoofdingang binnenkomt, treft u aan de linkerkant een lift tussen de gangen B en C. U neemt deze lift naar de eerste verdieping. Als u hier uit de lift stapt, vindt u aan uw linkerhand een halletje en een deur. Deze leiden u naar de functieafdeling (zie plattegrond).
    

   Wachtruimte

   Het kan voorkomen dat u op de afdeling komt, terwijl er niemand achter de balie zit. u kunt dan gerust van de bel gebruik maken. Maar als u een afspraak hebt zal men u vanzelf komen ophalen.

    

   Toelichting op het onderzoek

   Naast deze algemene informatie over de functieafdeling zijn er ook folders te verkrijgen die ingaan op de diverse onderzoeken zelf. Heeft u belangstelling voor zo’n folder, dan kunt u die verkrijgen bij uw specialist, de doktersassistente op de polikliniek, op de functieafdeling, of bij het Informatiecentrum in de centrale hal.

    

   Daarnaast zijn de medewerkers van de functieafdeling graag bereid u persoonlijk toelichting te geven op de gang van zaken rond een onderzoek.
    

   Verhinderd

   Bij verhindering dient u ons tenminste 24 uur van te voren te berichten, daar wij anders genoodzaakt zijn dit verzuim in rekening te brengen.

    

   Telefoonnummer functieafdeling:

   (0341) 463538.

    

   Plattegrond

    

    

   De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie ontleend worden. Meer informatie https://www.stjansdal.nl/disclaimer
   Geprint op 6-7-2022