l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Afgestemd zorgpad

Ziekenhuis St Jansdal Harderwijk en het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam werken nauw samen in de zorg rond prostaatkanker. Door een afgestemd zorgpad krijgen patiënten van het Harderwijkse ziekenhuis de best mogelijke zorg: dichtbij waar mogelijk, in het Antoni van Leeuwenhoek als dat nodig is.

 

Uroloog Astrid Minnee: “Er zijn diverse behandelmogelijkheden voor prostaatkanker. In sommige gevallen is een operatie nodig. Hiervoor verwijzen wij onze patiënten sinds kort naar het Antoni van Leeuwenhoek, een toonaangevend ziekenhuis in kankerzorg. Direct na de operatie wordt de behandelend arts van het St Jansdal door de collega specialisten van het Antoni van Leeuwenhoek op de hoogte gebracht van het verloop van de operatie en de gezondheidstoestand van de patiënt. Na ontslag uit het Antoni van Leeuwenhoek wordt de zorg voor de patiënt weer overgenomen door de behandelend uroloog uit Harderwijk. Voor controles en nazorg hoeven patiënten niet ver te reizen, maar kunnen zij dichtbij huis terecht. Van begin tot eind wordt samen opgetrokken, voor patiënten een veilig en vertrouwd idee.”

 

 

Operatierobot

Verreweg de meeste prostaatoperaties worden in het Antoni van Leeuwenhoek met de Da Vinci Robot verricht. De urologen van het Antoni van Leeuwenhoek voeren zo’n 300 robotoperaties per jaar uit bij patiënten met prostaatkanker. Zij hebben dus ruime ervaring met deze operatie. Een groot voordeel van de prostaatoperatie met de operatierobot is een kortere opnameduur en minder kans op schade zoals incontinentie.

 

Ziekenhuis St Jansdal loopt met deze unieke samenwerking voor op andere ziekenhuizen en kan hierdoor patiënten volledige zorg rond prostaatkanker bieden. De zorg is zo afgestemd dat patiënten verzekerd zijn van kwalitatief hoogwaardige, veilige en persoonlijke zorg.