l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12.00 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

Website Spoedpost Harderwijk

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

Website Huisartsenpost Lelystad

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Ziekenhuis-StJansdalVlag

Uw ip-adres: 44.201.68.86

Webmail

U kunt hier inloggen en uw Outlook Webmail bekijken. U kunt inloggen met de gegevens, die u ook gebruikt om in te loggen op het werk, dus met uw MDW account. Wilt u ook het intranet inzien en uw dienstrooster? Open dan de medewerkersportal (link zie onder).

 

Webmail

Medewerkersportal (webmail, intranet, dienstrooster)

Op deze portal kunt u inloggen en uw webmail, dienstrooster en intranet openen. U kunt inloggen met de gegevens, die u ook gebruikt om in te loggen op het werk, dus met uw MDW account. Daarnaast heeft u ook een token-code nodig welke gekoppeld moet zijn aan uw mobiele telefoon.

Vragen hierover kunt u stellen aan het Servicemeldpunt, telefoon 0341 - 463400.

 

Medewerkersportal

Mijn Digitale Werkplek (MDW) Portal

Het webportaal is bestemd voor medewerkers met een inlogtoken. U kunt inloggen met een MDW account en inlogtoken uit de app op uw telefoon. Vragen over de MDW portal, kunt u stellen aan het Servicemeldpunt, telefoon 0341 - 463400.

Dienstrooster (uren registreren)

Alle afdelingen in het St Jansdal werken met een volledig geautomatiseerd plannings- en dienstroostersysteem. Voor u als medewerker betekent dit dat u via deze pagina van de website kunt inloggen om uw dienstrooster in te zien, of uw wensen voor vrije dagen kenbaar te maken. Ook informatie over vakantie- of overuren kunt u dan bekijken.  

 

Ga naar InPlanning 

 

 

Mijn AFAS

Hier kun je inloggen op 'Mijn AFAS' en je medewerkersdossier inzien, loonstroken downloaden, declaraties indienen en je eigen gegevens wijzigen. Inloggen buiten MDW gaat op basis van twee-factor-authenticatie. Volg de eerste keer dat je inlogt de inloginstructies. Meld je aan met je St Jansdal e-mailadres en maak een wachtwoord aan. Voor de twee-factor-authenticatie kun je kiezen voor een sms-code of via de pocket app. Daarna kun je inloggen met je werkmail, wachtwoord en bevestigen met SMS op app.

 

Heb je vragen over het gebruik van 'Mijn AFAS'? Stuur dan een Ultimomelding AFAS in.

 

Inloggen Mijn AFAS

 

AFAS Pocket App

Met de AFAS Pocket heb heb je altijd en overal toegang tot je gegevensDe app is ook heel handig als je bijvoorbeeld reiskosten wilt declareren. Download in de playstore (Android) of App Store (Apple) de app AFAS Pocket. Wil je meer weten over hoe de AFAS Pocket App te installeren? Bekijk dan het instructiefilmpje.

 

Scan de QR code met je mobiel en intalleer AFAS Pocket

 

 

St Jansdal Leert

Via de knop ‘Inloggen voor medewerkers met een St Jansdal e-mailadres’ kunt u inloggen in het Leer Management Systeem ‘St Jansdal Leert’, uw persoonlijke leeromgeving. Deze omgeving biedt de medewerkers toegang tot alles wat er op het gebied van leren en ontwikkelen in het St Jansdal beschikbaar is.

 

Leer Management Systeem ‘St Jansdal Leert’

 

Informatie voor verwijzers

 

Het verwijsproces loopt via ZorgDomein. Hierin vindt u het actuele verwijsaanbod met de bijbehorende toegangstijd. Heeft u vragen over de inhoud van onze verwijsafspraken? Neem dan contact op met onze ZorgDomein coördinator Ali Heijboer: 0341- 43 5717.

 

Samenwerkingsafspraken

Huisartsencoöperatie Medicamus en ziekenhuis St Jansdal hebben gezamenlijk een Transmuraal Coördinerend Centrum TCC Beter Samen. Het doel is het stimuleren van de samenwerking tussen de 1e en 2e lijn, om zo de patiëntenzorg te optimaliseren. 

 

TIM (transmuraal incident melden) formulier

 

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem contact op met:
TCC Beter Samen 
Telefoon: 0341 - 43 5717
Email: tcc@stjansdal.nl 

 

Meer informatie vindt u op de website van TCC Beter Samen

Zorgverlenersportaal | Webshop

Het zorgverlenersportaal (voorheen: verwijzersportaal) voor huisartsen én assistenten in de regio heeft een nieuwe naam: Diagnostisch Centrum St Jansdal en is te bereiken via de link: diagnostiek.stjansdal.nl

 

Huisartsen en assistenten kunnen hier:

  • diverse diagnostisch gerelateerde artikelen bestellen in de webshop, van onder andere het klinisch chemisch lab, functieafdeling, afdeling radiologie en het bacteriologisch lab. 
  • protocollen, documenten, instructies en prijzen inzien.
  • actueel nieuws vinden over het Diagnostisch Centrum St Jansdal.

 

Patiënten vinden hier meer informatie over (diagnostische) onderzoeken.

 

Assistenten hebben toegang tot de webshop.

Ga naar het Zorgverlenersportaal / Webshop

Trombosedienst & Antistolling

Formulieren, protocollen en overige documenten met betrekking tot de trombosedienst en antistolling zijn te vinden op de website van het Diagnostisch Centrum: diagnostiek.stjansdal.nl.