l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal Harderwijk

0341 - 463911

St Jansdal Lelystad

0341 - 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Vragen over MijnStjansdal.nl (8.30 - 12 u)

0341 - 463700 

 

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Medicamus Spoedpost (Harderwijk) 

0900 - 3410341

Website Medicamus Spoedpost Harderwijk 

Verschillen en overeenkomsten

Op het oog twee volstrekt verschillende woonplaatsen op korte afstand van elkaar. Een oud havenstadje op de NW-Veluwe en een nieuwbouwstad met wat minder historie in Flevoland. Cazcade ging voor u onderzoeken wat de overeenkomsten zijn. 

Lelystad is wat theaters betreft beter bedeeld dan Harderwijk, dat bij gebrek hieraan de Stad tot Podium heeft getransformeerd. 

 

Lees het volledige artikel Verschillen en overeenkomsten

Je valt wel met je neus in de boter

Sinds 15 oktober vormt Leonie Boven samen met voorzitter Relinde Weil de tweekoppige Raad van Bestuur van ons ziekenhuis. Een kleine twee weken later ging de eerste berichtgeving naar buiten over de mogelijkheden die het St Jansdal ziet voor toekomstbestendige zorg in Flevoland. Met de komst van Leonie, kon Relinde met een gerust hart wat werkzaamheden loslaten en aan haar overdragen. Ik vroeg Leonie hoe ze terugkijkt op haar eerste periode bij het St Jansdal. 

 

Lees het volledige verhaal op Je valt wel met de neus in de boter

Van kopje koffie tot St Jansdal in Lelystad

Vorig jaar aan het begin van de zomer werd het duidelijk dat het niet goed ging met de ziekenhuizen van de MC Groep. St Jansdal heeft daarop geanticipeerd en nagedacht over een plan. De ontwikkelingen kwamen toen heel gauw in een stroomversnelling terecht. Interessant om dit proces te bekijken door de bril van Relinde Weil, voorzitter Raad van Bestuur van het St Jansdal.