l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Het gezicht achter de Helpdesk MijnStJansdal

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennismaken met Petra de Bekker - van de Loo

 

Sinds 2019 beantwoordt zij alle vragen van patiënten en medewerkers over MijnStJansdal. Ze verzorgt ook de vergaderingen van het patiëntenpanel, helpt mee met de MijnStJansdal promotieweek en doet onder andere redactiewerkzaamheden voor deze website. Zij is Petra de Bekker – van de Loo. Tijd om kennis te maken met het gezicht achter de Helpdesk MijnStJansdal.

 

 

Geduld

Petra helpt mensen die bijvoorbeeld voor het eerst willen inloggen met DigiD, bepaalde informatie niet kunnen vinden in hun dossier of vragen hebben over hoe ‘contact met uw zorgverlener’ werkt. Of vragen hebben over een machtiging. Afgelopen periode kwamen er ongeveer tweehonderd telefoontjes per maand binnen. Het ene gesprek is drie minuten, maar de meeste gesprekken duren langer.

 

Petra: “Je hebt soms toch te maken met mensen die niet zo digitaal vaardig zijn. Ik blijf altijd rustig en krijg regelmatig complimenten voor mijn geduld. Als ik iets kan oplossen, bedanken ze mij uitvoerig. Een oudere meneer zei eens: ‘bedankt voor de vriendelijke bejegening’. Mooi he?”

 

Pedicure of koffie?

De vragen gaan niet alleen maar over MijnStJansdal. Petra: “Er wordt weleens gedacht dat het een algemene Helpdesk is. Dus krijg ik ook weleens de vraag of er een pedicure beschikbaar is via het ziekenhuis, of dat je er momenteel wel koffie kan halen”, vertelt ze lachend. Daarnaast beantwoordt ze vragen, die gesteld worden via de mailbox. Dit kan binnenkort ook via de Inbasket functie in EPIC. “Dat vind ik een mooie aanvulling op de mail.”

Waardering

In het begin vond ze het wel lastig als mensen niet reëel waren. “Het kalmeert mensen als ik zeg; ‘Ik ga u helpen. En als dat niet direct lukt, kom ik erop terug.’ Dat doe ik dan ook. Dat wordt enorm gewaardeerd.” Het liefst staat ze patiënten ook te woord in de hal, maar door corona kan dit tijdelijk niet.

 

Ze probeert vanuit de patiënt naar MijnStJansdal te kijken. “Als patiënten aangeven dat iets niet werkt of bevalt aan MijnStJansdal is dit voor ons een kans om het te verbeteren. Dat nemen we serieus. Het portaal wordt steeds mooier, vriendelijker en er kan meer. Daar ben ik trots op. Het voelt een beetje als mijn winkel.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpdesk MijnStJansdal - bereikbaarheid 

Telefoonnummer 0341 – 463700 (Op werkdagen van 8.30 – 12.00 uur)

Of via e-mail epd@stjansdal.nl