l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Aangeven dat u er bent bij de aanmeldzuil óf via de app

Aanmeldzuil in St Jansdal Lelystad* 

In de centrale hal staat een aanmeldzuil, waar u kunt aangeven dat u er bent. Houd uw patientenpas of barcode van de afsprakenbrief onder de lezer. De zuil controleert of wij alle gegevens van u hebben,

zoals huisarts, BSN nummer en zorgzekering. Volg de instructies a.u.b.

Hierna bent u aangemeld voor uw afspraak en neemt u plaats in de wachtkamer van de poli. De assistente en de dokter krijgen een melding dat u aanwezig bent. Zij halen u op.

 

De zuil controleert ook of wij een actueel medicatieoverzicht van u hebben

Dit is nodig om u goed en veilig te kunnen behandelen. Het gaat ook om allergieën of overgevoeligheden. Als dit er niet is, geeft de zuil u de melding om naar de medicatiekamer te gaan. Geeft u hier gehoor aan a.u.b voordat u naar de poli gaat. De apothekersassistente neemt kort een aantal zaken met u door. Daarna neemt u plaats in de wachtkamer. 

 

Via de app aangeven dat u er bent (nieuw!)

Als u de app MyChart gebruikt én locatievoorkeuren aan heeft staan, kunt u ook daar aangeven dat u er bent op het moment dat u het ziekenhuis binnenstapt op één van onze locaties. Deze functionaliteit heet Hallo, ik ben er. De werkwijze is hetzelfde als via de zuil. 

 

Door de app (of zuil) te gebruiken is een flink aantal administratieve handelingen al gedaan.  Zo houdt de arts meer tijd over voor de reden van uw komst. 

 

 

* In St Jansdal Harderwijk komen medio 2021 ook zuilen. In de hal hebben wij momenteel te weinig ruimte vanwege de tijdelijke balies waar wij het bezoek screenen op corona.