l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal Harderwijk

0341 - 463911

St Jansdal Lelystad

0341 - 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Wij zoeken collega’s! Kom jij bij ons werken?

Ziekenhuis St Jansdal is een algemeen ziekenhuis dat zich richt op inwoners in het verzorgingsgebied van de regio Noordwest Veluwe en een deel van de provincie Flevoland. Mensen werken graag in het St Jansdal omdat het laagdrempelig is en een informele sfeer kent. St Jansdal heeft locaties in Harderwijk, Dronten, Nijkerk, Putten en vanaf 1 maart a.s. ook in Lelystad.

Wij zijn een middelgroot patiëntgericht ziekenhuis, dat mede dankzij een deskundig team van medisch specialisten en betrokken medewerkers, uitstekend presteert op het gebied van kwaliteit van zorg. St Jansdal is innovatief, werkt met het toonaangevende EPD Epic en beschikt over de modernste diagnostische en behandeltechnieken. Persoonlijk en gastvrij zijn belangrijke kenmerken van ons ziekenhuis. De ontwikkelingen in St Jansdal staan niet stil. De organisatie is volop in beweging.

 

Door de start van de ziekenhuisvoorziening in Lelystad hebben wij op dit moment veel vacatures. Werken in St Jansdal vraagt een energieke en veranderingsgezinde houding van onze toekomstige medewerkers. Lijkt het jou ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving te werken? Bekijk dan snel onze vacatures op www.werkenbijstjansdal.nl

 

Harmke te Brake, Endoscopielaborant

Ook al werk ik hier nog 'maar' zeven jaar, het voelt alsof ik het hele ziekenhuis ken. De afdeling voelt als thuis, wij zijn een groep collega's die veel voor elkaar over hebben. Er is veel aandacht voor de menselijke kant. Ons werk blijft interessant en leerzaam. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en dat ze het onderzoek zo ontspannen mogelijk ervaren. Deze persoonlijke benadering naar patiënten moeten wij blijven houden, het maakt St Jansdal bijzonder.

 

 

Gerieke van der Wal, Kinderverpleegkundige

Mijn ideale werkdag? Ik kan kinderen de zorg geven die ze nodig hebben waardoor zij zich op hun gemak voelen.. Elk kind is verschillend en dat maakt het iedere keer weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat het kind zich op z'n gemak voelt. Ik werk zowel op de kinderafdeling als op de couveuse afdeling, zo zorgt St Jansdal voor een afwisselende baan voor mij.

 

 

 

Ria van Beek, Medisch Assistent poli Pijnbestrijding

Wat mijn baan leuk maakt? Het contact met de patiënten, collega's en artsen. Tuurlijk is het hard werken maar ik doe met veel voldoening mijn werk. Binnen het St Jansdal zijn er veel mogelijkheden. Het is een werkgever die naar je luistert en met je meedenkt. Er is altijd plek en tijd voor overleg.

 

 

Nazorgconsulente Lynn Ossendorp

Het voor jezelf zorgen heb ik in St Jansdal geleerd

Nazorgconsulente Lynn Ossendorp werkte al vanaf 1986 in het MC Zuiderzee. Het was haar tweede huis, ze kende er alles en iedereen en had het er ongelooflijk naar haar zin. Tot oktober vorig jaar: in twee dagen tijd belandde ze in een verschrikkelijk onzekere situatie. Gelukkig kon zij na een kleine maand al weer aan het werk op de afdeling Nazorg van het St Jansdal. Inmiddels heeft zij het goed naar haar zin in Harderwijk Lees hier haar hele verhaal.