l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal Harderwijk

0341 - 463911

St Jansdal Lelystad

0341 - 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Orthopedie in Lelystad en Harderwijk

3 april. De orthopeden van het St Jansdal zijn gespecialiseerd in de behandeling van aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Patiënten kunnen met knie-, heup-, schouder- en voetklachten terecht voor zowel de diagnose als de behandeling van orthopedische aandoeningen. Operaties met een opname vinden plaats in Harderwijk. Het voor- en natraject gebeurt in Lelystad.

Streven naar korte wachttijden
De poli orthopedie streeft naar korte wachttijden. “Als er sprake is van spoed, kan de huisarts bellen met de orthopeed.”, vertelt orthopeed Peter Kaijser Bots. “We kijken dan of de patiënt met voorrang op het spreekuur moet komen; soms al dezelfde dag als dit noodzakelijk is.”
Ook bij minder spoed streven ze ernaar om patiënten zo snel als mogelijk te zien. “Om de wachttijden zo kort mogelijk te houden, zien we in principe elke soort patiënt, ongeacht zijn of haar zorgvraag. Mocht een bepaald soort specifieke behandeling nodig zijn, dan kan het zijn dat u een vervolgafspraak maakt bij een van de andere orthopeden van het St Jansdal.”

 

Hoe maakt u een afspraak?
Het is altijd verstandig om te bellen met het afsprakenbureau voor de actuele wachttijden. Als patiënten hun afspraak verzetten komt er een plekje vrij, waardoor iemand anders soms dezelfde dag nog gezien kan worden. Alle nieuwe en controlepatiënten zien we uiteraard ook graag op het spreekuur in Lelystad. Een verwijsbrief van de huisarts is hiervoor nodig. Afspraken via het afsprakenbureau, tel. 0341 - 46 3890.

 

“Operaties waarbij een opname nodig is vinden plaats in Harderwijk. Het voor- en natraject kan gewoon in Lelystad.”