l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal Harderwijk

0341 - 463911

St Jansdal Lelystad

0341 - 463590

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700 

 

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Voorbereiden_Op-Opname

Preventief huisbezoek

Inhoud van dit artikel
  Inhoud van dit artikel

   Preventief huisbezoek

   Op de polikliniek heeft u alleen of samen met uw naasten een gesprek gehad met uw specialist, al dan niet in het bijzijn van een verpleegkundige. In deze folder vindt u informatie over het preventief huisbezoek.
    

   Bezoek wijkverpleegkundige

   Dit huisbezoek zal plaats vinden binnen twee weken na uw gesprek op de polikliniek. U wordt telefonisch benaderd door een gespecialiseerd wijkverpleegkundige. Hij/zij zal een afspraak maken om bij u thuis langs te komen.
    

   Voorlichting en advies

   Tijdens dit gesprek zal hij/zij samen met u en uw naasten inventariseren wat uw wensen zijn. U kunt begeleiding, voorlichting en advies krijgen over wat te doen bij onverwachte problemen.
    

   Verslag

   De gespecialiseerd verpleegkundige maakt een verslag van het gesprek en stuurt dat, met uw toestemming, naar uw huisarts.

    

   Begeleiding

   Als u geen lichamelijke zorg nodig heeft, maar wel behoefte aan begeleiding dan kan er een vervolgafspraak gemaakt worden. U heeft recht op 6 uur begeleiding. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

    

   Zorg

   Als er wel behoefte is aan lichamelijke, psychosociale of spirituele zorg dan kan de gespecialiseerd verpleegkundige u adviseren over de verschillende hulpverlenende instanties om de zorg thuis te kunnen realiseren. Zij zal een boekje met telefoonnummers bij u achterlaten.

   De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie ontleend worden. Meer informatie https://www.stjansdal.nl/disclaimer