l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

VlagB
Folders

Diabetes en upload dexcom clarity

Versienr: 1
Inhoud van dit artikel
  Inhoud van dit artikel

   Dexcom Clarity handleiding uitlezen van gebruiker.

    

   Registratie 

   Ga naar www.dexcom.com ? dexcom clarity ? dexcom clarity voor thuisgebruikers ? sign up ? vul uw gegevens in voor het aanmaken van een account. Het gekozen wachtwoord en gebruikersnaam gebruikt u de volgende keer bij inloggen. 

    

   Software 

   Na uw registratie, krijgt u instructies voor het installeren van de Dexcom clarity upload-software. Deze software is nodig om uw gegevens vanaf de sensor (CGM) te kunnen uploaden. Deze installatie van de software hoeft maar eenmaal te gebeuren. 

    

   Als u het Dexcom mobile CGM-systeem gebruikt, dan worden uw gegevens rechtstreeks doorgestuurd naar Dexcom clarity en heeft u de uploader-software installatie niet nodig. 

   CGM-gegevens kunnen worden aangeleverd vanaf zowel een smartphone als een ontvanger. Het smartphone-systeem streamt gegevens naar de Dexcom clarity server, waar de gegevens na drie uur beschikbaar zijn voor rapporten. De Dexcom ontvanger dient gekoppeld te worden aan een computer om de gegevens regelmatig te uploaden. Als patiënten afwisselend een smartphone en een ontvanger gebruiken, heeft Dexcom clarity gegevens van beide apparaten nodig om nauwkeurige statistieken te kunnen leveren. 

    

   Instellingen 

   Gebruik de pagina “Instellingen” voor het aanpassen van het weergeven en delen van gegevens. Wijzigingen worden alleen op Dexcom calarity toegepast en op uw Dexcom CGM-systeem worden geen instellingen gewijzigd. Uw zorgverlener kan andere instellingen gebruiken om uw gegevens te bekijken. 

    

   • Klik op uw naam in de rechterbovenhoek om “Toestemming beheren” te selecteren om toestemming voor het delen van gegevens en privacy in of uit te schakelen. 
   • Klik op uw naam in de rechterbovenhoek om “Profiel beheren” te selecteren om uw Dexcom-accountgegevens bij te werken. 
   • Wijzig hoe uw naam wordt weergegeven in weergaven en rapporten voor uw ziekenhuis. Gebruik de naam die wordt vermeld in uw medisch dossier. 
   • Wijzig op elk willekeurig moment uw voorkeur voor de taal en meeteenheid bij “Taal- en eenheidsinstellingen”. 

    

   Uitlezen

   • Klik op www.dexcom.com bovenaan de pagina op uploaden en volg de instructies. 
   • Voer uw eerder gekozen gebruikersnaam en wachtwoord in. 
   • Het vakje ‘houdt mij aangemeld’ is aangevinkt, waardoor u gemakkelijker automatisch wordt ingelogd. Desgewenst kunt u dit vinkje uitklikken als u dit prettiger vindt. 
   • Sluit uw Dexcom-ontvanger aan op uw computer met behulp van de USB-kabel die is meegeleverd bij uw CGM. 
   • Klik op het Dexcom clarity-logo in het systeemvak om uploadinstructies te verkrijgen, voorkeuren in te stellen en rapporten te bekijken. 
   • Selecteer als u een Mac gebruikt Instructies voor aanwijzingen voor het uploaden van uw CGM-gegevens of selecteer als u een pc gebruikt tabblad “Opties” of “Voorkeuren” en vervolgens Instructies voor aanwijzingen voor het uploaden van uw CGM-gegevens. 
   • Selecteer het tabblad “Opties” of “Voorkeuren” voor toegang tot het volgende: 

    • Rapporten automatisch weergeven: Houd dit vakje aangevinkt zodat Dexcom clarity Uploader automatisch Dexcom clarity opent na het uploaden van gegevens. 
    • Onthouden aanmeldingen: Klik op “Mijn aanmeldingsgegevens vergeten” om het automatisch invullen van de gebruikersnaam op het aanmeldingsscherm van de Dexcom clarity Uploader te resetten. U hebt alleen toegang tot deze functie als uw Dexcom-ontvanger is verbonden met de computer. 
   • Selecteer “Rapport bekijken” om Dexcom clarity in een browservenster te openen. U kunt worden gevraagd u aan te melden. 

    

   Meer informatie? Kijk op https://www.stjansdal.nl
   De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie ontleend worden. Meer informatie https://www.stjansdal.nl/disclaimer
   Geprint op 22-4-2024