l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Thuiswerken weer mogelijk

Citrix heeft beveiligingssoftware vrijgegeven, welke door ons is geüpdatet en uitgebreid getest. Wij achten de update veilig genoeg om onze systemen weer open te zetten. Wij sluiten hiermee onze berichtgeving over Citrix.

Publicatiedatum 24 januari 

 

 

 

MijnStJansdal weer in de lucht

Van vrijdagavond 17 januari tot zondagmiddag 19 januari heeft het ziekenhuis MijnStJansdal offline gezet vanwege het beveiligingslek in Citrix. Afdeling ICT heeft dit weekend een alternatief gerealiseerd buiten het Citrix-platform om. Hierdoor kan MijnStJansdal weer veilig gebruikt worden. Het betreft zowel de website als de app MyChart. 

 

De situatie rondom thuiswerken is onveranderd. Hierin is het ziekenhuis afhankelijk van de oplossing die leverancier Citrix beschikbaar dient te stellen.

Publicatiedatum 19 januari 

 

 

 

Thuiswerken en MijnStJansdal

Uit voorzorg heeft ziekenhuis St Jansdal haar Citrix omgeving uit de lucht gehaald. Dit betekent dat medewerkers en artsen thuis niet kunnen inloggen. Deze maatregel moet voorkomen dat kwaadwillenden pogingen kunnen onder nemen om in te breken in de digitale systemen via Citrix. 

 

Deze week werd bekend dat er kwetsbaarheden zitten in de Citrix systemen. Zo werd afgelopen week MCL Leeuwarden getroffen door een cyberaanval. Ook St Jansdal maakt gebruik van deze software. St Jansdal volgt daarmee het advies van het Nationaal Cyber Security Centrum.

 

Publicatiedatum 17 januari