l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Verpleging - leerling

Ziekenhuis St Jansdal rond met alle zorgverzekeraars

Ziekenhuis St Jansdal heeft met alle zorgverzekeraars een contract voor het jaar 2023, inclusief de budgetpolissen. Dit betekent dat patiënten van St Jansdal zeker zijn dat de zorg door hun verzekeraar wordt vergoed.

 

Martine Hoekstra, manager Financiën en Inkoop: “De onderhandelingen met zorgverzekeraars hebben dit jaar extreem lang geduurd. Dit kwam onder andere door alle onzekerheden rondom landelijke prijsstijgingen. Daarnaast speelt de druk vanuit het integraal zorgakkoord om minder zorg te gaan leveren. We zijn blij voor onze patiënten dat we uiteindelijk afspraken hebben kunnen maken met alle zorgverzekeraars.”

 

Voor het St Jansdal zijn de afspraken met zorgverzekeraars belangrijk om blijvend goede zorg te garanderen en voor de financiële afwikkeling. Door de contracten kan het ziekenhuis de rekeningen rechtstreeks bij de verzekeraar declareren. Bovendien heeft een contract als voordeel dat patiënten zich geen zorgen hoeven te maken over de vergoeding van een behandeling. Wel moeten zij rekening houden met het wettelijke eigen risico.

 

Het ziekenhuis kan niet inzien voor welke aanvullende zorg patiënten verzekerd zijn. Om niet voor verrassingen te komen staan, adviseert het ziekenhuis vooraf bij de eigen verzekeraar te informeren over behandelingen die buiten het basispakket vallen.

 

Meer informatie: www.stjansdal.nl/zorgcontracten2023

 

 

Emma van Es (links op foto) en Marie-Christie Kleiberg zijn blij dat de contracten rond zijn en hun patiënten verzekerd zijn van vergoeding van de zorg