l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Verpleging - leerling

Vaatkeurmerk en spataderkeurmerk 2018 ontvangen

Ziekenhuis St Jansdal heeft donderdag 13 september opnieuw zowel het Vaatkeurmerk als het Spataderkeurmerk ontvangen van de Harteraad, de patiëntenvereniging voor mensen met hart- en vaataandoeningen. Dit betekent dat het St Jansdal voldoet aan de eisen die de Harteraad stelt aan de zorg voor patiënten met vaatproblemen. 

 


Het Vaatkeurmerk richt zich op de behandeling van aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen, buik, aorta en hals. Het Spataderkeurmerk legt de focus op de kwaliteit van spataderbehandelingen. De keurmerken helpen mensen die moeilijk lopen door vaatvernauwingen of spataderen, en mensen met een verwijding van hun buikslagader (aneurysma) een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt aangeboden. De vaatchirurgen van het St Jansdal zijn blij met de hernieuwde erkenning, evenals de met hen samenwerkende specialisten. Zij proberen samen de zorg voor de vaatpatiënten steeds verder te verbeteren. 

Om het keurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Het St Jansdal voldoet al vele jaren aan deze eisen. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen.

Op de website www.harteraad.nl is te zien welke ziekenhuizen het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk hebben ontvangen.