l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Verpleging - leerling

St Jansdal kiest voor softwaresysteem AFAS

Ziekenhuis St Jansdal gaat één softwaresysteem inzetten ter ondersteuning van de personele, financiële, logistieke en inkoopprocessen. Dit betekent voor medewerkers en leidinggevenden één ingang voor de ondersteunende processen, eenduidige informatie door het hele proces en geïntegreerde stuurinformatie. Hiervoor kiest het St Jansdal voor AFAS ERP.

 

Op dit moment maakt het ziekenhuis gebruik van meerdere systemen ter ondersteuning van de bedrijfsvoeringprocessen. AFAS biedt één systeem waarin alle processen plaatsvinden en samenkomen. Dit betekent vermindering van handmatige werkzaamheden, kostenbesparing en verbetering van de integratie tussen systemen en processen.

 

Eenheid en eenvoud

“Wij willen graag meer eenheid in de systemen en eenvoud voor onze huidige en toekomstige medewerkers. Daarom is de keuze op AFAS gevallen”,  vertelt Robbert Dijkhuizen, manager IAMT St Jansdal. “Het invoeren van personele gegevens, uitwisselen van documenten (zoals arbeidscontracten, loonstroken en facturen), maar ook het inkopen van goederen gaat allemaal via hetzelfde systeem. De software van AFAS stelt ons ook in staat om de domeinen van ERP en EPD met elkaar te verbinden en eenvoudig relevante stuurinformatie te ontvangen.”

 

Stap voorwaarts

Gerben Eversdijk, commercieel Manager bij AFAS Software: “Met de overgang naar één totaal ERP systeem zet het St Jansdal een enorme stap voorwaarts in de verdere professionalisering van de bedrijfsvoering. De gebruiksvriendelijkheid en volledigheid van het systeem, de Pocket app, maar ook het marktleiderschap van AFAS binnen de ERP- en eHRM gebruikende ziekenhuizen dat zekerheid geeft over de doorontwikkeling in de toekomst, waren belangrijke redenen voor St Jansdal om AFAS te kiezen.”

 

Een projectteam met daarin medewerkers van de afdelingen HRM, Financiën & Control en Inkoop en Logistiek zet zich in om de bestaande zeven systemen om te zetten naar één systeem. Alle functionaliteiten worden op hetzelfde moment in gebruik genomen. Dit vanwege de samenhang van de koppelingen van modules. Het streven is dat per 1 januari 2020 AFAS in gebruik wordt genomen.

 

Op de foto v.l.n.r.:

Robbert Dijkhuizen ( St Jansdal), Relinde Weil (St Jansdal), Gerben Eversdijk (AFAS),

Arend Jan Poelarends (St Jansdal) en Peter Ernest (extern projectleider – M&I)