l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Verpleging - leerling

Leonie Boven benoemd tot lid Raad van Bestuur St Jansdal

Leonie Boven benoemd tot lid Raad van Bestuur St Jansdal

 

Per 15 oktober a.s. zal mevrouw Dr. L.A. (Leonie) Boven in dienst treden als lid van de Raad van Bestuur van ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Zij volgt Jan Voorburg  op die per 1 juni  jl. terugtrad als bestuurder van het ziekenhuis.

 

Leonie Boven (46) is op dit moment klinisch chemicus en medisch manager van de afdeling klinische chemie in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Sinds 2016 vervult zij in dit ziekenhuis de functie van vicevoorzitter van het bestuur Vereniging Medische Staf .

 

Een reactie van Leonie op haar benoeming: "Met zeer veel plezier en enthousiasme kijk ik er naar uit om mee te helpen de positie van het St Jansdal als goed en toegankelijk regioziekenhuis verder te versterken. Het St Jansdal  is een ziekenhuis waarin de patiënt duidelijk centraal staat. Er zijn volop ideeën om dit nog verder te ontwikkelen. De komende jaren zal ik mij volledig inzetten om een toekomstgericht ziekenhuis te blijven, waarbij we kwalitatief goede zorg blijven leveren en altijd met oog voor verbetering waar mogelijk."

 

De Raad van Toezicht van St Jansdal is blij met de benoeming van Leonie Boven. Samen met Relinde Weil vormt zij de Raad van Bestuur en daarmee is per 15 oktober a.s. de Raad van Bestuur van het St Jansdal weer voltallig.

 

De Raad van Toezicht heeft er het volste vertrouwen in dat met deze benoeming de Raad van Bestuur het St Jansdal op een goede en toekomstbestendige wijze geleid zal worden en wenst Leonie veel succes in haar nieuwe functie.

 

Dr. L.A. (Leonie) Boven, lid Raad van Bestuur per 15 oktober 2018