l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Keurmerken Prostaatkankerzorg en Vaatzorg

De aandacht die het St Jansdal besteedt aan de zorg voor patiënten is opnieuw bekroond met drie keurmerken: ‘Het groene vinkje voor prostaatkankerzorg’, ‘Keurmerk Vaatzorg 2016’ en ‘Spataderkeurmerk 2016’.

 

Prostaatkankerzorg

Het St Jansdal heeft opnieuw het 'groene vinkje’ voor prostaatkankerzorg ontvangen. Het groene vinkje is een keurmerk, waarmee wordt aangegeven dat ons ziekenhuis voldoet aan de minimale voorwaarden voor goede prostaatkankerzorg. In de Patiëntenwijzer Prostaatkanker kunt u zien welke ziekenhuizen bij u in de buurt aan de voorwaarden voldoen. Deze Patiëntenwijzer is ontwikkeld door de ProstaatKankerStichting.nl en de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties, in samenwerking met het onderzoeksbureau MediQuest.

 

 

Vaatzorg

De keurmerken van De Hart&Vaatgroep helpen patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede zorg aan vaten, waaronder het behandelen van spataderen, wordt aangeboden. Eén van de criteria voor het spataderkeurmerk is dat er vóór een operatie een duplexonderzoek moet zijn uitgevoerd bij min. 95-100% van de behandelde patiënten.

 

De Hart & Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaatziekte en hun naasten. De keurmerken richten zich op de kwaliteit van behandelingen van aandoeningen in de slagaders van benen, bekken, buik, aorta en hals. Het ontvangen van een keurmerk betekent dat de zorg voldoet aan de kwaliteitscriteria die de Hart & Vaatgroep heeft gesteld aan een kwalitatief goede vaatzorg. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en -laboranten.

 

De keurmerken bevestigen dat een nauwe samenwerking tussen interventieradioloog, vaatchirurgen en het vaatlab zijn vruchten afwerpt.