l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8:30 - 16:30 uur)

0341 - 463700

Vragen over?


Heeft u een klachtKlik dan hier.

Of compliment? Klik dan hier.


Bent u van de PERS en heeft u een vraag? Klik dan hier.

Medische hulp buiten kantoortijden

Spoedpost Harderwijk  

 

085 - 773 73 71

 

 

www.spoedpostharderwijk.nl

Huisartsenpost Lelystad  

 

0900 - 333 6 333

 

 

www.medrie.nl

Bij levensbedreigende spoed:

 

112

Groeten uit couveuses 27 en 28, Moeder&kind afdeling

U krijgt de hartelijke groeten van Evan (2375 gram, 47 cm.) en zijn jongere tweelingbroertje Twan (2565 gram, 47 cm.). Evan is duidelijk de oudste, aangezien hij geboren is op 23 maart jl. om 23.15 uur. Zijn broertje kwam immers ruim zeven minuten later.

Ook trotse moeder Marcia groet u. Ze maakte zich die zaterdagavond wat zorgen omdat ze de baby's even niet meer voelde. Ook in het ziekenhuis waren de hartslagjes maar moeilijk te ontdekken op de CTG. De verloskundige besloot toch maar even inwendig te checken en stuitte op acht cm ontsluiting. Een halfuurtje later kwamen de mannetjes ter wereld. Nóg een uurtje later kwam ook de grote broer Finn (3.5 jaar) even zijn nieuwe broers bekijken; hij kon toch niet slapen.

 

 

Het mooie gezin woont in Biddinghuizen. Moeder Marcia is van plan om ergens in september gewoon weer op de broodafdeling van de Deen Supermarkt in Dronten te gaan werken. Een behoorlijk stoer plan en wie weet komt ook dat best voor de bakker. Nu heeft ze nog wat dikke enkels, maar dat gaat wel over. Ze heeft gekozen voor flesvoeding, dat vindt ze praktischer.

 

De mannen zijn allebei vernoemd naar hun vader, maar in hun tweede namen, respectievelijk -Daniel en -Dennis. Het was ook voor papa wel even een shock, toen duidelijk werd dat er zich een (eeneiige) tweeling zou gaan komen. Vader en moeder zijn uiterst tevreden over de twee luxe kamers die ze tot hun beschikking hebben in het Moeder&Kindcentrum van het St Jansdal. Marcia noemt speciaal het heerlijke ontbijt. Van mijn vraag of ze dus ook bij haar volgende bevallingen voor het St Jansdal zal kiezen schrikt ze zichtbaar. Ze lijkt voorlopig uiterst tevreden met deze huidige gezinssamenstelling... Wij begrijpen dat. Evan en Twan ook.

 

Dick Leene