l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Verpleging - leerling

Fantastische opbrengst oliebollenactie

Het is inmiddels een traditie in de laatste periode van het jaar: de oliebollenactie van ziekenhuis St Jansdal. Ook dit jaar was het weer een groot succes! Voor de zeventiende keer op rij verkocht Paul Hulleman met zijn team oliebollen voor het goede doel. Met de verkoop van oliebollen, appelbeignets en appelkanjers werd een totaalbedrag van € 17.950 opgehaald.

 

“Vroeger had mijn familie een bakkerij, dus het bakken zit mij in het bloed”, vertelt initiatiefnemer Paul Hulleman. “De oliebollenverkoop is veel werk, maar het is het waard. We krijgen altijd leuke reacties. Mensen vinden de oliebollen zo lekker dat ze speciaal hiervoor naar het ziekenhuis komen.” In de loop van de jaren is het team uitgebreid en loopt de organisatie van de oliebollenverkoop als een geoliede machine. De lekkernijen worden gebakken door Hop Taartenshop.”

 

Stichting Vrienden van St Jansdal

De goede doelen zijn blij met de mooie opbrengst. De Stichting Vrienden van St Jansdal gaat een groot deel van het geld gebruiken voor de huiskamer geriatrie. In deze huiskamer kunnen kwetsbare oudere patiënten samen met naasten rustig en comfortabel verblijven in een gemoedelijke omgeving terwijl zij wachten op diverse onderzoeken. Het andere deel wordt besteed aan een fotowand voor de familiekamer op de Spoedeisende Hulp. 

 

Vakantieschip Prins Willem-Alexander

John Vierhouten van Vakantieschip Prins Willem-Alexander mocht een cheque van € 5.000  in ontvangst nemen. John organiseert vaarvakanties met zorgorganisaties. “Ik ga dit bedrag gebruiken voor het opknappen van een van de ruimtes. In deze prikkelarme ruimte kunnen mensen zich terugtrekken als zij even behoefte hebben aan rust en minder prikkels.” In samenwerking met sportcentrum Iedema wordt in het weekend van 8 en 9 februari op het vakantieschip in Harderwijk voor de aanschaf van nieuwe bedden een sportief evenement georganiseerd. Er zijn nog kaarten beschikbaar! Kijk voor meer informatie op www.vakantieschip.nl.

 

Terwijl iedereen uitkijkt naar de zomer, denkt het oliebollenteam alweer aan de organisatie van de verkoop aan het einde van het jaar. Een groot deel van de opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van St Jansdal. Het andere deel is bestemd voor een ander goed doel. Belangrijke voorwaarde is dat het doel een relatie heeft met de zorg. Wil je hiervoor in aanmerking komen, mail dan naar p.hulleman@stjansdal.nl

 

 

Op de foto van links naar rechts Henk Zonnenberg (teamleider Spoedeisende Hulp),

Paul Hulleman, Anko Timmer, John Vierhouten van Vakantieschip Prins Willem-Alexander en Adrie Post-Foppen