l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Poliklinische afspraken en onderzoek

Hoe zit het met mijn afspraak of onderzoek op de polikliniek?

Vanaf begin mei gaan we op onze locaties in Harderwijk en Lelystad voorzichtig weer starten met afspraken en onderzoeken op de polikliniek. Dit doen we in fases en gaat anders dan u van ons gewend bent. Iedereen die een bezoek brengt aan het ziekenhuis, dient rekening te houden met een aantal belangrijke veiligheidsmaatregelen. Daarover leest u hieronder meer.

 

Videobellen of telefonisch consult heeft voorkeur
Eerst zullen we de poliklinische zorg oppakken die is blijven liggen en die medisch noodzakelijk is of (semi-) urgent. We proberen patienten zoveel mogelijk een consult op afstand te bieden: videobellen of een e-consult (beide via MijnStJansdal) of een telefonisch consult. Als dat niet gaat, krijgt u een fysieke afspraak.

 

Belt u ons niet; wij bellen u

Het ziekenhuis neemt contact op met de patiënten waarvan de afspraken worden gepland. Belt u svp niet zelf met het ziekenhuis; de lijnen raken dan overbelast.

 

Belangrijke maatregelen voor uw en onze veiligheid 

Wij vinden het fijn dat we voorzichtig aan weer zorg kunnen verlenen aan meer mensen. Uw gezondheid, maar ook die van onze medewerkers is daarbij het allerbelangrijkste. We kunnen alleen veilige zorg leveren als we met elkaar (blijven) letten op een aantal belangrijke maatregelen. Wij vragen u daarom alleen naar u afspraak te komen. Kom ook niet te vroeg, meldt u zich max. tien minuten voor uw afspraak bij de tent voor de hoofdingang. Wilt u ook de aanwijzingen opvolgen van onze medewerkers die u opvangen in de tent.

 

Voor een volledige toelichting op deze maatregelen verwijzen wij u graag door naar de pagina: www.stjansdal.nl/maatregelen

 

PDF Document Download ook onze folder: Afspraak of onderzoek in het ziekenhuis - Maatregelen voor uw en onze veiligheid