l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Operatie en opname

Het OK programma

In ziekenhuis St Jansdal is een stijging geconstateerd van het aantal besmettingen met het coronavirus bij patiënten en medewerkers. Doordat coronapatiënten in isolatie verpleegd moeten worden, neemt de druk op de kliniek toe. Het ziekenhuis houdt daarom onvoldoende capaciteit over om het totale geplande OK-programma voor deze week door te laten gaan. We betreuren het dat een aantal niet-spoedeisende, geplande operaties tot en met vrijdag 29 mei moeten worden geannuleerd op alle locaties. De spreekuren op de polikliniek gaan door.

 

Urgentielijst

De medisch specialisten bepalen op individueel niveau welke patiënten als eerste zorg nodig hebben. Wij begrijpen ten zeerste dat het vervelend is dat we u soms nog geen duidelijkheid kunnen geven. We doen er alles aan om iedereen zo spoedig mogelijk te helpen. Wij zullen patiënten benaderen die geopereerd kunnen worden; belt u ons svp niet. Mochten de klachten verergeren, neemt u dan contact op met uw specialist?

 

Operatie en corona

U wordt voor uw operatie gescreend op symptomen van corona. Dit betekent onder andere dat u 48 uur voor opname gebeld wordt door een medewerker voor een kort vragengesprek. Op de Spoedeisende Hulp wordt deze screening uitgevoerd door de SEH-artsen.

 

Belangrijke maatregelen voor uw en onze veiligheid 

Het St Jansdal benadrukt het belang van het volgen van alle veiligheidsmaatregelen. Houd 1,5 meter afstand en kom niet naar het ziekenhuis wanneer u klachten heeft. Verder verzoeken wij iedereen de aanwijzingen van medewerkers op te volgen. Het is zo belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt. Voor de eigen veiligheid en voor die van anderen.

 

Voor een volledige toelichting op deze maatregelen verwijzen wij u graag door naar de pagina: www.stjansdal.nl/maatregelen

 

PDF Document Download ook onze folder: Afspraak of onderzoek in het ziekenhuis - Maatregelen voor uw en onze veiligheid