l

Direct contact

Telefoonnummers

St Jansdal receptie (alle locaties)

0341 - 463911

Afsprakenbureau 

0341 - 463890

Poli-Apotheek St Jansdal

0341 - 435858

Helpdesk MijnStjansdal (8.30 - 12 u)

0341 - 463700

Medische hulp buiten kantoortijden

Bij levensbedreigende spoed

112

Harderwijk: Medicamus Spoedpost  

0900 - 341 0 341

Website: Medicamus Spoedpost

 

Lelystad: huisartsenpost Medrie  

0900 - 333 6 333

Website: Huisartenpost Lelystad

 

 

 

Gezin

Ik ben in verwachting of pas bevallen

Moet ik mij extra zorgen maken?

Het is niet nodig om je extra zorgen te maken. We zien dat infectie met het virus hetzelfde verloop heeft als bij vrouwen die niet zwanger zijn. Voor zover bekend is er geen verhoogde kans op een miskraam of aangeboren afwijkingen door infectie met dit virus.

 

Hoe zit het met geplande keizersnedes?

Geplande keizersnedes gaan gewoon door. Het kan zijn dat de datum iets verschoven wordt.
Uw partner mag over het algemeen bij de keizersnede aanwezig zijn. Soms is dit echter niet mogelijk, dit hangt onder meer af van de medische situatie.

 

Een brief aan alle zwangeren en kraamvrouwen (8 mei) 

Het Verloskundig Samenwerkingsverband, waar onze gynaecologen en klinisch verloskundigen bij aangesloten zijn, heeft een brief opgesteld aan alle zwangeren en kraamvrouwen. Wie mag aanwezig zijn bij welke controle? De informatiebrief kun je hier lezen (website VSV)

7 juni 2020

 

Voorlichtingsbijeekomsten

Voorlichtingsbijeenkomsten zijn helaas niet mogelijk. Op de website van het VSV staan wel sfeerimpressies van het Geboortezorghuis én van het Moeder&KindCentrum. Bekijk de websites voor filmpjes en foto's. 

 

 

Toegang tot het H-gebouw

De toegang tot het H-gebouw van het Moeder&KindCentrum en het Geboortezorghuis is tijdelijk gesloten. Patiënten en bezoekers moeten via de hoofdingang gaan. Daar wordt iedereen gewezen op handhygiëne en stellen medewerkers enkele vragen (screening van bezoekers/patiënten) om iedereen te controleren om symptomen van het coronavirus. 

22 maart 2020

 

Geboorteloket in St Jansdal gesloten

Vanaf maandag 16 maart is het tijdelijk niet mogelijk om pasgeboren baby’s aan te geven bij het geboorteloket in ziekenhuis St Jansdal. Dit is een van de maatregelen die het ziekenhuis treft om de kans op verspreiding van Corona te verkleinen en het beschermen van zorgprofessionals en kwetsbare patiënten.

 

Het is wel mogelijk om aangifte van geboorte te doen in het Stadhuis. Bij voorkeur maakt u eerst online een afspraak via de website van de gemeente, maar u kunt ook tijdens de openingstijden van de Stadswinkel zonder afspraak langskomen. 

15 maart 2020